18 Σεπτεμβρίου 2022

«Μοιρασιά» στη Λιβαδειά

 Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση στη Λιβαδειά ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης, για την 5η αγωνιστική της Super League.Αυτό ήταν το πρώτο ματς των γηπεδούχων στη Λιβαδειά, καθώς σε όλα τα προηγούμενα ματς ο Λεβαδειακός έπαιζε εκτός έδρας, λόγω εργασιών στο γήπεδο. Το σκορ άνοιξε η ομάδα της Βοιωτίας στο 48΄ με τον Λιάγκα, για να ισοφαρίσουν οι Αρκάδες έξι λεπτά αργότερα με τον Καστάνιο.

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο «ορεξάτα» την αναμέτρηση και διατήρησε την υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι «ανέβασαν στροφές» και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 34΄, όταν σε γύρισμα του Λούα Λούα και προβολή του Δούμτσιου από τη μικρή περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

Τρία λεπτά αργότερα (37΄) ο Δούμτσιος βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, αλλά ο επιθετικός του Λεβαδειακού άργησε και κόπηκε από την άμυνα του Αστέρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς στο 48΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο, ο Λιάγκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Βοιωτούς.

Η απάντηση του Αστέρα όμως ήρθε πολύ γρήγορα, καθώς στο 54΄ σε εκτέλεση κόρνερ του Μπερτόλιο, ο Τζουκάνοβιτς πήρε την κεφαλιά, ο Μπαρτόλο έκανε το γύρισμα στον Καστάνιο και αυτός από κοντά «έγραψε» το 1-1. 

Στη συνέχεια ο Αστέρας έχασε καλή ευκαιρία στο 63΄, όταν το σουτ του Μπαρτόλο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 66΄ και στο 78΄ οι γηπεοδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες των Μπελμόντ και Τσιριγώτη.

Στο 85ο λεπτό ο Μπαρτόλο βγήκε στην πλάτη των αμυντικών, ο Κωνσταντινίδης τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Η φάση εξετάστηκε στο VAR, όπου φάνηκε ότι το φάουλ έγινε εκτός περιοχής και έτσι ο διαιτητής Περράκης άλλαξε την απόφαση του.


Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)
Κίτρινες: Δούμτσιος, Μπελμόντ, Κωνσταντινίδης - Γκαρντάβσκι

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Χάμοντ, Μεχία (59΄ Τσιριγώτης), Λιάγκος, Βινίσιους, Κωνσταντινίδης, Παναγιώτου (89΄ Μπαχανάκ), Μουτίνιο (69΄ Σκβάρκα), Μπελμόντ, Λούα Λούα (89΄ Ρεγκίς), Δούμτσιος (59΄ Βρακάς).

Άστερας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46΄ Μπαρτόλο), Μπερτόλιο (74΄ Μπαράλες), Τιλίκα, Ριέρα (46΄ Γκαρνταβσκι), Μπενίτο (59΄ Κρεσπί).

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΡΚΑΔΗΣ   .amna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: