3 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτή είναι λίστα του Ολυμπιακού: Μέσα Μαρσέλο, Μπόουλερ, Αμπουμπακάρ – Εκτός Ζινκερνάγκελ, Ντε Λα Φουέντε, Αγκιμπού

 

Αυτή είναι λίστα του Ολυμπιακού: Μέσα Μαρσέλο, Μπόουλερ, Αμπουμπακάρ – Εκτός Ζινκερνάγκελ, Ντε Λα Φουέντε, Αγκιμπού
Ο Ολυμπιακός έστειλε τη λίστα στην UEFA με το όνομα του Μαρσέλο να φιγουράρει σε αυτήν. Όλα τα ονόματα και ποιοι έμειναν εκτός.Με το όνομα του Μαρσέλο να φιγουράρει στη λίστα του, ο Ολυμπιακός έστειλε τα 25 ονόματα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Κάρλος Κορμπεράν να έχει στη διάθεσή του για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League, με αντιπάλους Ναντ, Καραμπάγκ και Φράιμπουργκ.

Στη λίστα, πέραν του νέου Βραζιλιάνου αστέρα του Ολυμπιακού, βρίσκεται και το όνομα του νέου εξτρέμ των Πειραιωτών, Τζος Μπόουλερ, όπως και αυτά των δύο Χουάνγκ, αλλά και του Παναγιώτη Ρέτσου, που ούτως ή άλλως δεν πιάνει θέση, ως γηγενής. Από εκεί και πέρα, ο Κορμπεράν επέλεξε να βάλει στη λίστα τον Αμπουμπακάρ Καμαρά αντί του Χασάν, ενώ εκτός έμειναν οι Αγκιμπού Καμαρά, Κόνραντ ντε Λα Φουέντε, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, Ντορόν Λάιντνερ, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Λεονάρντο Κούτρης, Ογκμουντουρ Κρίστινστον, αλλά και ο Κώστας Φορτούνης με τον Κένι Λαλά, που επέστρεψαν πρόσφατα στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε Μαρσέλο ο Ολυμπιακός! – Ενας Θρύλος στον Πειραιά

Στη λίστα βρίσκεται και ο Γιώργος Μασούρας, με τον Ολυμπιακό να βάζει τέλος στα σενάρια πώλησής του, όπως και ο Σίμερ Βρσάλικο, τον οποίο ο Κορμπεράν περιμένει και θέλει να έχει στη διάθεσή του.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τους ομίλους του UEFA Europa League:

Μαρσέλο, Μπόουλερ, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ουί Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μπιέλ, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: