1 Σεπτεμβρίου 2022

Snik: Απίστευτο ξύλο σε Live στην Κατερίνη – Πήδηξε στο κοινό και άρχισε να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές

 

Snik: Απίστευτο ξύλο σε Live στην Κατερίνη – Πήδηξε στο κοινό και άρχισε να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές
Το ξύλο της... αρκούδας έπεσε κατά τη διάρκεια Live του Snik στην Κατερίνη με τον ίδιο τον γνωστό τράπερ να συμμετέχει στη συμπλοκήΝτροπιαστικές εικόνες που δεν τιμούν κανέναν και κυρίως δεν τιμούν τη μουσική κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αυτή τη φορά έρχονται από την Κατερίνη με τον διάσημο τράπερ Snik να παίρνει ακόμη μία φορά μέρος σε… ξύλο.

Για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, ενώ τραγουδούσε ο Snik, υπήρξε ένταση μεταξύ των θαμώνων του μαγαζιού, ενώ όταν ο γνωστός τράπερ πήδηξε από τη σκηνή τα πράγματα ξέφυγαν.

Πέταξαν καρέκλες και ποτήρια

Όπως φαίνεται στα βίντεο, άνδρες αρχίζουν με μένος να πετούν καρέκλες ακόμη και ποτήρια σε άλλους, ενώ κοπέλες προσπαθούν να προστατέψουν το κεφάλι τους με τα χέρια τους για να μην τραυματιστούν. Ο Snik φαίνεται να πήδηξε στο κοινό και να αρχίζει να δίνει ο ίδιος κλωτσιές και μπουνιές.

Υπενθυμίζεται πως έχουν περάσει μόνο δύο μήνες από τον ξυλοδαρμό που έπεσε μεταξύ του Snik (πάλι) και του Light στα Mad VMA 2022.

Χτες είδαμε ξανά εικόνες ντροπής στην Κατερίνη με πρωταγωνιστή μάλιστα έναν από τους πιο δημοφιλείς τράπερ στην νεολαία, ο οποίος για ακόμη μία φορά προωθεί την βία ως μέσο επίλυσης διαφορών, ακολουθώντας ουσιαστικά αυτό που λένε οι άκρως σεξιστικοί και επιθετικοί στίχοι των τραγουδιών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: