14 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια: Τέσσερα νέα ονόματα βιαστών έδωσε η 12χρονη


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους την κάμερα ασφαλείας που είχε στο κατάστημά του στα Σεπόλια ο 53χρονος κατηγορούμενος, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν στοιχεία από τις επισκέψεις της ανήλικης εκεί, που μπορούν να εισφέρουν στην ουσιαστική διεύρυνση της υπόθεσης.

Aντίστροφα αρχίζει να μετρά, όπως όλα δείχνουν, ο χρόνος για τα πρόσωπα εκείνα που τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση για βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια, με την ιδιότητα του κατηγορούμενου.

 Εν αναμονή των νέων ενταλμάτων σύλληψης , σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη κοπέλα έχει κατονομάσει τέσσερις ακόμα άνδρες, στην κατάθεση που έχει δώσει στις αρχές, εκτός από τους δύο ήδη προφυλακισμένους κατηγορούμενους, τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη.

Όπως όλα δείχνουν, οι νέοι κατηγορούμενοι θα είναι από τη λίστα των «πελατών» – βιαστών και θα βρεθούν αντιμέτωποι με το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, έναντι αμοιβής, αδίκημα που τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

Κομβικής σημασίας θεωρούνται τα ευρήματα και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας, που αναμένεται να διαβιβαστούν το συντομότερο δυνατό στη Δικαιοσύνη, λόγω και της φύσης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους την κάμερα ασφαλείας που είχε στο κατάστημά του ο 53χρονος κατηγορούμενος, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν στοιχεία από τις επισκέψεις της ανήλικης εκεί, που μπορούν να εισφέρουν στην ουσιαστική διεύρυνση της υπόθεσης αυτής, η οποία έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Οι 212 υποψήφιοι «πελάτες» – βιαστές

Οι επικοινωνίες της ανήλικης με τους υποψήφιους «πελάτες» – βιαστές, κατά πληροφορίες, γίνονταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής blindchat.

Σε αυτές μάλιστα φέρεται να αποτυπώνονται τόσο το e-mail, που προφανώς έστελνε ο βασικός κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν και ο διαχειριστής του προφίλ της 12χρονης, αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούσαν.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες φαίνεται μάλιστα ότι οι περισσότεροι από τους 212 υποψηφίους «πελάτες» – βιαστές έχουν σήμερα κατεβάσει το προφίλ τους, σε μία προσπάθεια να εξαφανίσουν κάθε πιθανό ίχνος που θα μπορούσε να τους εμπλέξει στην υπόθεση και πολύ περισσότερο να τους φέρει ως κατηγορούμενους ενώπιον της Δικαιοσύνης, που με γρήγορους ρυθμούς ερευνά κάθε πτυχή της δυσώδους αυτής ιστορίας.

Πάντως, υπήρξαν και αρκετοί «πελάτες», οι οποίοι από την αρχή φέρονται να αρνήθηκαν τις προτάσεις για συνεύρεση, με φράσεις όπως «είσαι ακόμα μικρή» και «έχεις χρόνο για αυτά όταν μεγαλώσεις».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην κατάθεσή της η ανήλικη έχει αναφέρει ότι: «Στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια, γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου», ενώ τα ονόματα των ανδρών, όπως έχει πει, τα είχε καταχωρημένα στο κινητό της με γυναικεία ονόματα.

Στη διάρκεια της εξέτασής της ερωτάται για τα χρήματα που έπαιρνε από τους «πελάτες»:

-Σε εσένα έδιναν τα χρήματα, στο χέρι;

-Ναι.

-Τι χρήματα σου έδιναν;

-50 ευρώ, κάπου εκεί.

-Ήταν διαφορετικές οι τιμές;

-Όχι, εκεί ήταν στα 50

-Τα 50 ευρώ, τι τα έκανες μετά εσύ;

-Πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν.

-Έδινες σε κάποιον άλλον;

-Όχι ποτέ, γιατί θα μου έλεγαν πού τα βρήκες.

«Ο τάφος σου θα γίνει»

Στη δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες, συμπεριλαμβάνονται και μηνύματα που εμφανίζεται να αντάλλαξε η μητέρα της 12χρονης, η οποία είναι επίσης κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία, με τον Ηλία Μίχο, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.

«Με το ανήλικο ήθελες να πας? Θα βρω τη γυναίκα και το γιο σου. Όλα τα έχω, έχω χάσει πάσα ιδέα, ο τάφος σου θα γίνει. Με το 12χρονο ρε? Θα σε θάψω», αναφέρει σε ένα από τα μηνύματα η 37χρονη, ενώ σε ένα δεύτερο λέει: «Πάει η ζωή μου. Σε καλώ όλη νύχτα, πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο ανώμαλε, θα σου φάω το λαρύγγι, όλοι θα μάθουν τι είσαι».

Ο κατηγορούμενος φαίνεται πως προσπάθησε να την ηρεμήσει. «Ηρέμησε, έλα να τα πούμε», φέρεται να της απαντά, με την μητέρα της 12χρονης να του απαντά: «Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου, εκεί που θα σε πάρουν σηκωτό… Δεν τη γλιτώνεις σήμερα μας έχεις τρελάνει».

Και εκείνος με τη σειρά του να λέει: «Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου, οκ».

Η μητέρα της 12χρονης φέρεται να έστειλε στον κατηγορούμενο και ένα στιγμιότυπο από το κινητό του παιδιού με συνομιλίες τους, όπου εκείνος εμφανίζεται να λέει στο παιδί: «Θέλω να κάνουμε έρωτα», «κάνε μου…» «κάνε… και στείλε μου βίντεο».

Η 37χρονη ρωτά: «Τι έχεις να πεις?» και εκείνος εμφανίζεται να απαντά: «Οκ , εγώ είμαι»in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: