19 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις βιαστές της 12χρονης


 Για τον τρίτο κατηγορούμενο θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση στα Σεπόλια με θύμα βιασμού και μαστροπείας το δωδεκάχρονο κορίτσι οι δυο από τους 3 που συνελήφθησαν με εντάλματα για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ανύπαντρος αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο κατ΄εξακολούθηση.  Σύμφωνα με τον δικηγόρο του έχει κατάθλιψη και δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς λίγο μετά την σύλληψη του, τα ραντεβού τα έκλεισε μέσω chat διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών.

Ο 34χρονος από το Παγκράτι, κατηγορείται πως βίασε τουλάχιστον δύο φορές το κορίτσι έναντι αμοιβής. Και αυτός είναι ανύπαντρος και διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση. Ο 34χρονος φέρεται να συνομιλούσε και να έκλεινε τα ραντεβού με την 12χρονη, μέσω του ίδιου chat με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: