29 Οκτωβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε μέλος του που ταυτοποιήθηκε να επικοινωνεί με τη 12χρονη στα Σεπόλια

 

ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε μέλος του που ταυτοποιήθηκε να επικοινωνεί με τη 12χρονη στα Σεπόλια

Στη διαγραφή μέλους του προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με τη 12χρονη στα Σεπόλια.

Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, επικοινώνησε με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ενημέρωθηκε πως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα και προχώρησε στην άμεση διαγραφή του.

Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές για επιλεκτικές διαρροές στην υπόθεση και τονίζει: «Καμία ανοχή – καμία συγκάλυψη».

Γαϊτανάκι επιλεκτικών διαρροών

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

»Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

»Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

Ψάρευε

Σημειώνεται ότι το θέμα προέκυψε από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ» σύμφωνα με το οποίο «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ψάρευε τη 12χρονη». Το δημοσίευμα προσέθετε ότι «ο 54χρονος συνομιλούσε επί 12 λεπτά για πληρωμένο σεξ με την ανήλικη μέσω ψηφιακής εφαρμογής» καθώς επίσης ότι «ταυτοποιήθηκε η διαδικτυακή διεύθυνσή του και προέκυψε ότι έστειλε το κινητό του κοριτσιού σε ακόμη τρεις άνδρες».

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: