22 Οκτωβρίου 2022

Μίλαν – Μόντσα 4-1: «Πάρτι» για τους «ροσονέρι»

 

Μίλαν – Μόντσα 4-1: «Πάρτι» για τους «ροσονέρι»
Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Μίλαν κόντρα στη Μόντσα της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 4-1, παραμένοντας έτσι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.«Πάρτι» με καλεσμένη τη Μόντσα έστησε η Μίλαν στο «Σαν Σίρο» επικρατώντας πολύ εύκολα της αντιπάλου της με σκορ 4-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Serie A.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι σημείωσε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τον Μπραχίμ Ντίαθ που σκόραρε δις, αλλά και τους Ντιβόκ Οριγκί και Ραφαέλ Λεάο που πέτυχαν από ένα, ανεβάζοντας έτσι τους «ροσονέρι» στους 26 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μίλαν ξεκίνησε ιδανικά με τον Μπραχίμ Ντίαθ να ανοίγει το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης κάνοντας το 1-0 και δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Μόντσα στη συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα και κυνήγησε την ισοφάριση.

Όμως «ροσονέρι» βρήκαν τον τρόπο να κάνουν δύο τα τέρματά τους με τον Ισπανό μέσο να πετυχαίνει το δεύτερο δικό του γκολ λίγο πριν τη λήξη του 45λεπτου και συγκεκριμένα στο 41′. Σκορ που έμεινε μέχρι ο διαιτητής να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Στέφανο Πιόλι πήρε την κατοχή της μπάλας και κρατούσε με άνεση το προβάδισμα που είχε χτίσει. Το 3-0 ήρθε στο 65′ με δράστη τον Ντιβόκ Οριγκί, όμως η Μόντσα απάντησε άμεσα πέντε λεπτά αργότερα (70′) με τον Ρανόκια να σκοράρει και να μειώνει σε 3-1. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λεάο ο οποίος και στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: