20 Οκτωβρίου 2022

Μήνυμα του κ. Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Ταξίαρχου ΤΖΗΜΑ Γεώργιου Για την "Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας"


 
- Η σημερινή μέρα, είναι ημέρα εορτής του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου
• Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας και έχει καθιερωθεί από την πολιτεία μας ως «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» σαν αναγνώριση της προσφοράς των Ελλήνων Αστυνομικών στην κοινωνία.
- Ο Άγιος Αρτέμιος κατά την διάρκεια του βίου του διακρίθηκε εκτός από την βαθιά χριστιανική του πίστη και για τους αγώνες που έδωσε για την ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών, αποτελεί δε ύψιστο δείγμα αυτοθυσίας και αυταπάρνησης.

- Ο ενάρετος βίος του μας καθοδηγεί και μας εμπνέει στον αγώνα που δίνουμε για την διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης και ασφάλειας καθώς και για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που σήμερα εμφανίζεται με ποικίλες μορφές.

- Σύμμαχό μας στην προσπάθεια αυτή έχουμε τους πολίτες η εμπιστοσύνη των οποίων, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τον σκληρό αγώνα.

- Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους συναδέλφους αλλά και στους πολίτες Χρόνια Πολλά και με υγεία και του χρόνου να γιορτάσουμε τον Προστάτη Άγιό μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΖΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: