20 Οκτωβρίου 2022

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-Η Κηφισιά απέκλεισε τον ΟΦΗ

 Η Κηφισιά πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας 1-0 τον ΟΦΗ στην Καισαριανή, σε αναμέτρηση για την 5η φάση της διοργάνωσης

. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, το συγκρότημα των βορείων προαστίων της Αθήνας ήταν καλύτερο στο β΄ μέρος, σκόραρε στο 64΄ με κοντινή προβολή του Κουιρουκίδη, μετά από γύρισμα του Νοικοκυράκη, και στη συνέχεια είχε ευκαιρίες να βρει και δεύτερο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Νιόπλιας είδε τρεις ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν τραυματίες: τον Γιαννούλη, τον Μεγιάδο και τον Ντιουσέ. Ο τελευταίος, μάλιστα, δεν αντικαταστάθηκε, αφού ο ΟΦΗ δεν είχε δικαίωμα για άλλη αλλαγή (είχε χρησιμοποιήσει και τα τρία «παράθυρα» που του δίνει ο κανονισμός), με συνέπεια η κρητική ομάδα να τελειώσει το ματς με δέκα παίκτες.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Κίτρινες: Παπασάββας, Τετέι - Μεγιάδο, Πασαλίδης, Περέα

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Νοικοκυράκης, Παπασάββας (86΄ Βαφέας), Πέιος, Να, Πρίτσας (77΄ Γκίνη), Τετέι, Κουιρουκίδης (75΄ Καλέργης)
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Θοράρινσον (65΄ Τζου), Γιαννούλης (33΄ Διαμαντής), Βούρος, Πασαλίδης (65΄ Μπαλογιάννης), Λάρσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο (58΄ Περέα), Γκερέρο, Τοράλ, Ντουρμισάι

 .amna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: