14 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια: Εξοργιστικές οι καταθέσεις των παιδοβιαστών: «Φαινόταν μεγαλύτερη», «με προκαλούσε»

 


Οργή προκαλούν οι απολογίες των παιδοβιαστών που προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη για τις εγκληματικές πράξεις τους στο 12χρονο παιδί. Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε είπε ο Μίχος, στο κινητό του οποίου ωστόσο βρέθηκε μήνυμα της μάνας που τον βρίζει για όσα έκανε και τον απειλεί.

Mηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο κατηγορούμενο για την υπόθεση του βιασμού στα Σεπόλια, από το περιεχόμενο των οποίων η κατηγορούμενη 37χρονη μητέρα της 12χρονης κοπέλας φαίνεται ότι δεν γνώριζε όσα συνέβαιναν σε βάρος του παιδιού της περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τη δυσώδη αυτή υπόθεση. Σε αυτά, φέρεται να του γράφει: «με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…»

Εν αναμονή της κρίσιμης ημέρας της απολογίας της 37χρονης το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλευρό της, σύμφωνα με τους υπερασπιστές της, βρίσκονται όλα τα παιδιά της τα οποία αγωνιούν για την ποινική μεταχείριση που θα της επιφυλάξουν ανακρίτρια και εισαγγελέας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενος ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, φέρεται να έβαλε στο κάδρο τη συγκατηγορούμενή του πλέον μητέρα της ανήλικης.

«Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε»

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει υποστηρίξει πως πιστεύει ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε… Σε άλλο σημείο της απολογίας του μάλιστα ο 53χρονος ισχυρίζεται πως όταν είχε ρωτήσει τη μικρή τι έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, του είχε απαντήσει: «Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά».

Κατά τον ίδιο κατηγορούμενο, η ανήλικη «μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ. Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω «στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει γιατί τσακωνόταν μαζί της».

Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη….». Επιπλέον ο κατηγορούμενος παραδέχεται ότι είχε δώσει μία φορά 300 ευρώ στη μητέρα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν.

«Με προκαλούσε»

Από την πλευρά του ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης απολογούμενος φέρεται να επιχείρησε να αποτινάξει τον ρόλο του θύτη μεταθέτοντας τις ευθύνες στο 12χρονο κορίτσι!

Η 12χρονη, όπως είπε απολογούμενος, τον προκαλούσε, και είχαν βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού, ενώ αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον 53χρονο συγκατηγορούμενό του.

Αντίθετα για την ανήλικη ισχυρίστηκε ότι εκείνη τον πίεζε για να βρίσκονται, ομολογώντας ότι έχει βρεθεί μαζί της λίγες φορές.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: