6 Οκτωβρίου 2022

Άμεση επικοινωνία Φ.Μπαραλιάκου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ.Γεωργαντά – Αποζημίωση όλων των Αγροτών ισότιμα για κάθε επίπτωση στην παραγωγή του


 Άμεση επικοινωνία Φ.Μπαραλιάκου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ.Γεωργαντά – Αποζημίωση όλων των Αγροτών ισότιμα για κάθε επίπτωση στην παραγωγή τους

Άμεση ήταν η επικοινωνία του Βουλευτή ΝΔ Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά την παροχή ενισχύσεων που δόθηκαν από ενωσιακούς πόρους προς Οργανώσεις Παραγωγών που είχαν πληγεί από την Ουκρανική κρίση, καθώς εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι υπήρξε μεγάλος όγκος των αγροτών οι οποίοι βρέθηκαν εκτός αυτών των ενισχύσεων.

Αίτημα του Βουλευτή ήταν να δοθούν ενισχύσεις προς όλους τους αγρότες, οι οποίοι δέχθηκαν τις επιπτώσεις της ουκρανικής κρίσης αλλά και της ενεργειακής κρίσης, των καταστροφών στις καλλιέργειές τους αλλά και όσους συνάντησαν αδυναμία στην πώληση των προϊόντων τους λόγω μειωμένης ζήτησης.

Ο Υπουργός κ. Γιώργος Γεωργαντάς επιβεβαίωσε την πρόθεσή του για την αναζήτηση νέων κονδυλίων προς στήριξη όλων των αγροτών, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις.

Ο Βουλευτής Πιερίας κ. Μπαραλιάκος από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί προσωπικά το ζήτημα μέχρι την οριστική ικανοποίηση όλων των αγροτών της Πιερίας, οι οποίοι είχαν συνέπειες στην παραγωγή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: