29 Οκτωβρίου 2022

ΑΝΕΚΔΟΤΑ


Δύο παντρεμένες φίλες και γειτόνισσες βγήκαν ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους άντρες τους. Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια έπιασε τη μία κατούρημα και μετά κόλλησε και η δεύτερη. Δεν μπορούσαν με τίποτα να κρατηθούν μέχρι να φτάσουν στα σπίτια τους και το μόνο μέρος που μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο.  

Αφού τελείωσε η πρώτη και δεν είχε τίποτα για να σκουπιστεί, έβγαλε το εσώρουχό της το χρησιμοποίησε και μετά το πέταξε.  

Η δεύτερη χρησιμοποίησε μια μεγάλη φαρδιά κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών που βρήκε εκεί.

 Το επόμενο πρωί, οι άντρες τους τηλεφωνιούνται: 

«Φίλε, φοβάμαι ότι εχθές οι γυναίκες μας κάτι έκαναν. Η δικιά μου γύρισε χωρίς εσώρουχο!!»

 Και του λέει ο άλλος: «Εσύ είσαι τυχερός…. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στο Νινί της που έγραφε: 

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ: Οικογένεια Παπαδοπούλου και λοιποί συγγενείς».  

Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/pantremenes-files/

Δύο παντρεμένες φίλες και γειτόνισσες βγήκαν ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους άντρες τους. Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια έπιασε τη μία κατούρημα και μετά κόλλησε και η δεύτερη. Δεν μπορούσαν με τίποτα να κρατηθούν μέχρι να φτάσουν στα σπίτια τους και το μόνο μέρος που μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο. Αφού τελείωσε η πρώτη και δεν είχε τίποτα για να σκουπιστεί, έβγαλε το εσώρουχό της το χρησιμοποίησε και μετά το πέταξε. Η δεύτερη χρησιμοποίησε μια μεγάλη φαρδιά κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών που βρήκε εκεί. Το επόμενο πρωί, οι άντρες τους τηλεφωνιούνται: «Φίλε, φοβάμαι ότι εχθές οι γυναίκες μας κάτι έκαναν. Η δικιά μου γύρισε χωρίς εσώρουχο!!» Και του λέει ο άλλος: «Εσύ είσαι τυχερός…. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στο Νινί της που έγραφε: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ: Οικογένεια Παπαδοπούλου και λοιποί συγγενείς».

Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/pantremenes-files/

Δεν υπάρχουν σχόλια: