4 Οκτωβρίου 2022

Χαλκιδική: Έφυγε… νύχτα ο ξενοδόχος που είχε κρυφές κάμερες

 

Χαλκιδική: Έφυγε… νύχτα ο ξενοδόχος που είχε κρυφές κάμερες
Ο ιδιοκτήτης που κατέγραφε με κρυφή κάμερα όσους έμεναν στο ξενοδοχείο έφυγε από το χωριό, ξηλώνοντας μέχρι και τις πινακίδες του καταλύματος.Εκτός Άφυτου Χαλκιδικής βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του καταλύματος που εντοπίστηκαν οι κρυφές κάμερες σε δωμάτια, καθώς οι αντιδράσεις από την τοπική κοινότητα ήταν έντονες.

Μάλιστα, προτού εγκαταλείψει το χωριό αφαίρεσε και τις πινακίδες που έγραφαν τα ονόματα του ξενοδοχείου και του καφέ που διατηρούσε.

Εργαζόμενή του η κοπέλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη κοπέλα που μαζί με το σύντροφό της κατήγγειλαν το περιστατικό στην Ελληνική Αστυνομία, εργαζόταν στο καφέ-μπαρ που διατηρούσε στην πλατεία του χωριού ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Παράλληλα, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ήταν εκείνος που είχε προσφερθεί να παραχωρήσει το δωμάτιο στη νεαρή, προκειμένου να διαμείνει εκεί μαζί με τον σύντροφό της για να εξοικονομήσουν χρήματα. Αυτό που θα κληθούν να ερευνήσουν οι αστυνομικοί είναι αν ο ιδιοκτήτης «παγίδευε» με αυτό τον τρόπο συγκεκριμένα άτομα.

Για να ελέγχει τους χώρους

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας στην κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, ότι είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό – κάμερα για να ελέγχει τον χώρο ώστε να μην κλαπεί κάτι.

Στο δωμάτιο καταγράφηκαν δέκα ζευγάρια

Από τη μέχρι τώρα έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

«Έκλεισαν όλα, πέσαμε από τα σύννεφα»

«Έκλεισαν όλα, το μαγαζί έκλεισε, τα δωμάτια έκλεισαν» σημείωσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αφύτου, Λεωνίδας Παπαβασιλείου μιλώντας στο newsit.gr, υπογραμμίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων και του καφέ-μπαρ είναι από «μία από τις καλύτερες οικογένειες στο χωριό μας».

«Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα, δεν το περίμενε κανένας και συνέχεια λέμε για ποιο λόγο γιατί έγινε. Υπήρχαν κάποιες κάμερες στα δωμάτια και παρακολουθούσε τα ζευγάρια. Και παρακολουθούσε και άτομα που ήταν στο εργασιακό του περιβάλλον», συμπλήρωσε ο κ. Παπαβασιλείου.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: