8 Νοεμβρίου 2022

Πετράλωνα: Σπάει τη σιωπή της η ιδιοκτήτρια καφετέριας – Η ζωγραφιά της 11χρονης που προκάλεσε σοκ


 Σπάει τη σιωπή της η γυναίκα που μαζί με τον συγγραφέα συνέβαλαν στο να αποκαλυφθεί η φρίκη των παιδιών στα Πετράλωνα που κατήγγειλαν βιασμό από τον πατέρα τους και άλλα άτομα με τη συγκάλυψη της μητέρας.

Η Έλσα Πουλάκη είναι η γυναίκα στην οποία μίλησε επίσης ο 17χρονος περιγράφοντας τα όσα εφιαλτικά έχει ζήσει. Στην καφετέρια που διατηρεί, πήγαινε και η μητέρα των παιδιών με την οποία διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Η μάρτυρας περιέγραψε στο STAR το σοκ που έπαθαν όταν είδαν μια ζωγραφιά της 11χρονης (το τρίτο και μικρότερο παιδί της οικογένειας) μετά τα όσα αποκάλυψε ο 17χρονος.

«Καθόμασταν όλοι μαζί και πίναμε καφέ στο μαγαζί μου. Η μικρούλα ζωγράφιζε και ζωγράφισε κάτι που έμοιαζε με… Και της λέω τι είναι αυτό παιδί μου; Και μου λέει αυτή είναι η ζωγραφιά που μου κάνει ο μπαμπάς μου και λέει είναι το π… μου. Δίπλα ήταν η μητέρα. Εμείς είπαμε στην μητέρα να πάει να καταθέσει. Η μητέρα δεν πήγε. Δεν ασχολήθηκε. Αδιαφόρησε. Το άφησε έτσι» είπε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια της καφετέριας.

Η κα Πουλάκη τόνισε ότι «έχω επαφή με τον μικρό. Κάνουμε μάθημα, διαβάζουμε μαζί. Το παιδί δίνει αγώνα. Δίνει αγώνα όλο αυτό το διάστημα για να δικαιωθεί. Το παλεύει. Προσπαθεί να το παλέψει. Ο δρόμος είναι ένας. Είναι μονόδρομος».

Ο 17χρονος σε μία από τις καταθέσεις του τόνισε ότι στο κινητό του είχε φωτογραφίες από άτομα που καταγγέλλει για τους βιασμούς του. Σε ερώτηση για το πώς ένιωθε κάθε φορά όταν κακοποιείτο, απάντησε ότι «δεν ένιωθα κάτι, νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικά όλα αυτά. Δεν είμαι αυτό που ήμουν, θέλω να το καταλάβετε»

 enikos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: