1 Νοεμβρίου 2022

ΕΛ.Π.ΠΙ.στην «2η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ»


 Μία πραγματική πανδαισία γεύσεων και εκδηλώσεων , το τριήμερο από   Παρασκευή μέχρι την  Κυριακή που μας πέρασε , απόλαυσαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (& ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ) ΠΟΔΗΛΑΤ(ΙΣΣ)ΕΣ  στο Πάρκο Κατερίνης. Μία ακόμη, αλλά μικρή κατά την γνώμη μας εκδήλωση , γιατί θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα πράγματα και παρουσιάσεις, με την συμμετοχή και άλλων συλλόγων ,φορέων ,εθελοντών ,ομάδων κλπ!  


Πιστοί στο ραντεβού μας όπως και πέρσι και  αφού κάναμε την καθιερωμένη ασφαλή , ποδηλατοβόλτα μας , ΕΚΤΟΣ κέντρου και πολυσύχναστων οδών της πόλης , για λόγους ασφάλειας΄… και για να μην ενοχλούμε τους συμπολίτες μας που πάνε στην δουλειά τους με το αυτοκίνητο ή τα μέσα  μαζικής μεταφοράς ,ενώ εμείς διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε τον Κ.Ο.Κ. και διανύοντας περισσότερο από 10χλμ χαλαρά ,φτάσαμε στο Πάρκο.

Απίστευτη η ποικιλία των μελιών …πρόσχαροι και φιλόξενοι οι μελισσοκόμοι …  όχι μόνο μας επέτρεψαν να δοκιμάσουμε αλλά μας υποχρέωναν (!) με την ευγένεια  και την καλοσύνη  τους , να περάσουμε από το «περίπτερό»  τους ! Δοκιμάσαμε γνωστές αλλά και για πρώτη φορά εξωτικές γεύσεις που πραγματικά μας εντυπωσίασαν και μας προβλημάτισαν …και τώρα , πιο μέλι να πάρουμε ?

Όσοι δεν επισκέφθηκαν την εκδήλωση ,έχασαν !  Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον μελισσοκομικό σύλλογο Ν.Πιερίας . Φυσικά και θα είμαστε και του χρόνου και ελπίζουμε οι εκδηλώσεις να καταλαμβάνουν ΟΛΟ το πάρκο !

Δεν υπάρχουν σχόλια: