1 Νοεμβρίου 2022

Συνελήφθη ο «βιαστής με το τατουάζ»


 Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» αναφέρει ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

  Ο «βιαστής με το τατουάζ» είχε διαφύγει στην Αλβανία

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία είχε ταυτοποιήσει από το Σάββατο τον άνδρα που καταγγέλλεται για την απόπειρα βιασμού μίας 24χρονης, αλλά και τον βιασμό μίας 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Ο δράστης είχε καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες στην περιοχή γύρω από το σημείο όπου έγιναν οι δύο επιθέσεις. Στα ηλεκτρονικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έγινε ανάλυση του υλικού και απομονώθηκε το πρόσωπο του βιαστή.  Έτσι οι Αρχές είχαν στη διάθεσή τους πολύ καθαρές εικόνες από το πρόσωπο και το σωματότυπό του.

Ο «βιαστής με το τατουάζ» είναι ηλικίας 45 ετών, αλβανικής καταγωγής και δεν είναι σεσημασμένος. Είναι πατέρας δύο παιδιών και η οικογένειά του ζει στην Αλβανία. Στην Ελλάδα δεν εργαζόταν και τον στήριζε οικονομικά η μητέρα του. Ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: