24 Νοεμβρίου 2022

ΣΥΝθεση: Η Σταυρούλα Μαυρομάτη από τη Λεπτοκαρυά, η Αγλαΐα Αγγέλη από την Καρίτσα και ο Βασίλης Τηλέγραφος από το Λιτόχωρο υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου


Γνωρίζοντας τους υποψηφίους. Η Σταυρούλα Μαυρομάτη από τη Λεπτοκαρυά, η Αγλαΐα Αγγέλη από την Καρίτσα και ο Βασίλης Τηλέγραφος από το Λιτόχωρο είναι οι νέοι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι με την ΣΥΝθεση στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου στις αντίστοιχες κοινότητες.


Η Σταυρούλα Μαυρομάτη, επαγγελματίας με πολύχρονη εμπειρία ως ασφαλιστική πράκτορας και καλή γνώση της αγοράς, ζει και εργάζεται στη Λεπτοκαρυά. Είναι μητέρα τριών παιδιών και διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Λεπτοκαρυάς. Διετέλεσε παράλληλα μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Λεπτοκαρυάς «Ο Ξενητέας». Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα αδέσποτων ζώων συντροφιάς και δραστήριο μέλος του συλλόγου φίλων ζώων Λεπτοκαρυάς.


 
Με την Αγλαΐα Αγγέλη, εκπαιδευτικό - νηπιαγωγό από την Καρίτσα, συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία στη ΣΥΝθεση. Δραστήρια και δυναμική, μητέρα τριών παιδιών, έχει εργαστεί σε σχολεία του Δήμου μας και τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως Προϊσταμένη Νηπιαγωγός του 3ου Νηπιαγωγείου Λιτοχώρου. Διετέλεσε πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Καρίτσας και έχει ενεργή συμμετοχή στο Δ.Σ. του εξωραϊστικού συλλόγου «Η Φτέρη». Παράλληλα ως παιδί αγροτών έχει ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα και έχει ιδία γνώση των δυσκολιών και προκλήσεων του αγροτικού τομέα.


Ο Βασίλης Τηλέγραφος, ελεύθερος επαγγελματίας, ζει και δραστηριοποιείται στο Λιτόχωρο. Ιδιοκτήτης φανοποιείου - βαφείου και πατέρας δύο παιδιών, ο Βασίλης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, με γνώση των προβλημάτων του τόπου του και σημαντική εθελοντική προσφορά.

Τους ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: