19 Νοεμβρίου 2022

Αχαρνές: Πίτμπουλ κατασπάραξε σκύλο μπροστά σε δύο μικρά παιδιά


 Εξαγριωμένο Πίτμπουλ μαζί με συνοδεία άλλου σκύλου κατασπάραξαν σκυλάκι που βρισκόταν στην απογευματινή βόλτα της οικογένειας στα μεγάλα Σχοίνα στις Αχαρνές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα acharnaika-nea.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου στην οδό Αιτωλικού στις Αχαρνές όταν η οικογένεια έκανε την απογευματινή της βόλτα στη γειτονιά τους μαζί με τα παιδιά τους, ένα αγοράκι 4 ετών και το κοριτσάκι τους 7 ετών και μαζί είχαν και το σκυλάκι της οικογένειας.

Τότε εμφανίστηκαν δύο σκυλιά πολύ άγρια το ένα από αυτά πίτμπουλ και άρπαξαν το σκυλάκι και άρχισαν να το δαγκώνουν και να το σέρνουν μπροστά στα έντρομα μάτια των μικρών παιδιών. Στη θέα αυτού που συνέβαινε η οικογένεια άρχισε να ουρλιάζει, να πετάει πέτρες και να φωνάζει ζητώντας βοήθεια.

Τα σκυλιά αφού έσυραν το σκυλάκι στο χώρο που κατοικεί το πίτμπουλ το αποτελείωσαν. Η οικογένεια αφού βρήκε το χώρο που είχαν σύρει το σκυλάκι τους χωρίς τη βοήθεια της ιδιοκτήτριας η οποία δε βγήκε καν στην αυλή παρόλες τις φωνές, το πήραν και το πήγαν σε κλινική ζώων μήπως και σωθεί αλλά ο κτηνίατρος είπε ότι το ζώο το έχουν κατασπαράξει και επιβεβαίωσε το θάνατό του.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: