28 Νοεμβρίου 2022

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας αποζημίωσε τους παρόντες!

   


Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας, χθες το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (Εκάβη) ικανοποίησε με το παραπάνω όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν, στα πλαίσια τιμής της ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, την Πνευματική Εκδήλωση με θέμα την «ΗΘΙΚΗ», το μεγάλο και διαχρονικό ζητούμενο στη κοινωνία.
Οι έμπειροι ομιλητές σαν ικανοί πιλότοι, όπως τους χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Άγγελος Αγγελίδης, μας ταξίδεψαν πότε ψηλά και ρομαντικά και πότε χαμηλά και κοντά στη σκληρή πραγματικότητα.

Δεν θα καλυτερεύσει κανένας ρόλος αν δεν γίνει ο καθένας μας πρωταγωνιστής στο ρόλο του, μέσα από αυτογνωσία, αντίληψη της Αριστοτελικής «μεσότητας» και απόφαση για εγκράτεια και προσωπική «τιμωρία». Η συνεχής ρευστότητα στη δυναμική εξέλιξη των νέων ανθρώπων αποτελεί την ελπίδα.

Την εκδήλωση τίμησαν η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρίδου, ο Διευθυντής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μακρής, ο αιρετός κ. Τόκας και εκπρόσωποι φορέων.

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τους σεβαστούς ομιλητές κ. Γιάννη Σιδηρόπουλο (Δικηγόρο), κ. Βαϊα Αγγέλη (Φιλόλογο) και τον κ. Χαράλαμπο Κατόγλου (Ψυχίατρο).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: