20 Δεκεμβρίου 2022

Με τη 2η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Δίου-Ολύμπου

 
Με ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου άνοιξαν τις πόρτες τους το σπιτάκι των ευχών, των ροφημάτων, των λιχουδιών, του face painting αλλά και το σπιτάκι του Άι Βασίλη, όπου ο ίδιος υποδέχτηκε και συνομίλησε με τους μικρούς του φίλους και τους γονείς και συνοδούς τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς εθελόντριες σέρβιραν στους επισκέπτες εορταστικά κεράσματα, ενώ στα σπιτάκια εθελόντριες σέρβιραν ροφήματα και ζεστό κρασί.

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου έγινε από τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του νηπιαγωγείου Κονταριώτισσας, υπό τη μουσική διεύθυνση της νηπιαγωγού Σμαρώς Αγαθόγλου, όπου παιδιά και μεγάλοι έψαλλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ακολούθησε ανάγνωση παραμυθιών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Θάνο Κόσυβα.


Οι μαθητές και μαθήτριες έγραψαν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, τις οποίες έστειλαν στον ουρανό με φαναράκια που πέταξαν πάνω από το κτίριο του Δημαρχείου, ενώ ένας τυχερός κέρδισε ένα βιβλίο μετά από κλήρωση. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μικροί και μεγάλοι επιβιβάζονταν στο Τρενάκι των Χριστουγέννων για μία εορταστική βόλτα.

Την εκδήλωση, που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία της Δημοτικής Ενότητας Δίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου - Δημοτικού Σχολείου Κονταριώτισσας, παρουσίασε η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Βαλσαμίδου, ενώ dj επιμελήθηκε τη εορταστική μουσική. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν παράλληλα τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη τον αγώνα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της χριστουγεννιάτικης γιορτής και το σύνολο των εθελοντών και εθελοντριών για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Αυτά τα Χριστούγεννα στον Δήμο Δίου-Ολύμπου είναι μουσικά και παραμυθένια. Μπορείτε να διαβάσετε το εορταστικό πρόγραμμα αναλυτικά εδώ: dion-olympos.gr/xristougenna-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: