17 Δεκεμβρίου 2022

Εύα Καϊλή: Το «μοιραίο» λάθος και τα μηνύματα στο κινητό της

 

Η Εύα Καϊλή φαίνεται πως έχει μηνύματα στην κατοχή της, τα οποία σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει με σκοπό να «χτίσει» την υπερασπιστική της γραμμή.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ωστόσο, υπάρχει κι ένα «μοιραίο» λάθος που έκανε η πολιτικός στην πρώτη της συζήτηση με τους αστυνομικούς.

Η Εύα Καϊλή είχε πει πως έβλεπε συχνά χρήματα στο δωμάτιο του σπιτιού όπου έμενε με τον Τζιόρτζι.

Μάλιστα, φέρεται να έδωσε τη βαλίτσα με τα χιλιάδες ευρώ στον πατέρα της, ώστε να φύγουν τα χρήματα από το σπίτι, των οποίων, όπως ισχυρίζεται, δεν γνώριζε την προέλευση. Για όλα αυτά θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ενώπιον των Βέλγων δικαστών.

Τα μηνύματα στο κινητό της που θα «χτίσουν» την υπεράσπισή της

Η ίδια πάντως μέσα από τις φυλακές Χάρεν όπου κρατείται, επιμένει στην αθωότητά της μέσω του συνηγόρου της, με πρώτο επιχείρημα ότι δεν είχε ανάγκη να δωροδοκηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, έχει αυτή τη στιγμή στο κινητό της, όπως ισχυρίζεται, μηνύματα sms και μηνύματα whatsapp από την πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων, τα οποία υποστηρίζει πως αποδεικνύουν ότι όσα έλεγε για το Κατάρ ήταν σύμφωνα με τη γραμμή των ευρωπαϊκών θεσμών.

Θεωρεί ότι αυτά τα μηνύματα αποτελούν σημαντικό στοιχείο για την υπερασπιστική της γραμμή, ώστε να αποδείξει ότι λειτουργούσε με βάση την ευρωπαϊκή ατζέντα και δεν είχε σηκώσει δικό της μπαϊράκι για να βγάλει μαύρο χρήμα.

Προφανώς θα χρησιμοποιήσει αυτά τα μηνύματα στην απολογία της στις 22 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: