6 Δεκεμβρίου 2022

ΣΥΝθεση: Η Σίσσυ Γκατζά από τον Πλαταμώνα, η Ευαγγελία Σαφέτη από το Δίον, ο Γιώργος Λυκομάνος από τους Νέους Πόρους και η Νίκη Παλαβάρτζα από τη Λεπτοκαρυά υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου

 Γνωρίζοντας τους υποψηφίους. Από σήμερα τέσσερις νέοι υποψήφιοι συμβαδίζουν μαζί μας στην ΣΥΝθεση. Η Σίσσυ Γκατζά από τον Πλαταμώνα, η Ευαγγελία Σαφέτη από το Δίον, ο Γιώργος Λυκομάνος από τους Νέους Πόρους και η Νίκη Παλαβάρτζα από τη Λεπτοκαρυά.


Πρόκειται για νέους συνδημότες, όλοι τους με διάθεση για δουλειά και στόχο να βοηθήσει ο καθένας τον τόπο του.
 

Η Σίσσυ Γκατζά δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Είναι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής και συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση στον Πλαταμώνα. Με πλούσια δράση στο ΔΣ του Μορφωτικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαταμώνα και μέλος της τοπικής "Ακαδημίας Πλαταμώνα", αποτελεί ενδεικτικό παράδειγμα νέου, δραστήριου και ιδιαίτερα αγαπητού προσώπου.


Η Ευαγγελία Σαφέτη κατάγεται από το Δίον και δραστηριοποιείται τα τελευταία 12 χρόνια στον χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει ενεργή συμμετοχή σε ασφαλιστικό πρακτορείο. Εντάσσεται στο δυναμικό της ΣΥΝθεσης με σκοπό την προσφορά στον τόπο που μεγάλωσε.


Ο Γιώργος Λυκομάνος από τους Νέους Πόρους είναι υπάλληλος στο Λιμενικό Σώμα. Λάτρης του Ολύμπου, ο Γιώργος έχει ιδία γνώση των ζητημάτων που άπτονται στο μυθικό βουνό και επιθυμεί να συμβάλλει και να καταθέσει την πρότασή του.
 

Η Νίκη Παλαβάρτζα από τη Λεπτοκαρυά δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Μητέρα δύο παιδιών που είναι σήμερα φοιτητές, η Νίκη έχει πολυετή συμμετοχή σε πολιτιστικούς συλλόγους, πλούσια εθελοντική δράση στην κοινότητά της και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Και οι τέσσερις θα είναι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι στις κοινότητες τους στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: