15 Δεκεμβρίου 2022

Βασίλης Λεβέντης: «Η Καϊλή πήρε τσάντες με λεφτά από το εξωτερικό, ενώ οι άλλοι…


 Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Ήμουν σε καταστολή τρεις μήνες. Έκανα την προσευχή μου και είπα “Θεέ μου αν είμαι χρήσιμος να επιβιώσω, αν όχι πάρε με. Ό,τι πεις εσύ Θεέ μου”», ενώ σημείωσε πως ο κορονοϊός του έχει αφήσει κάποια προβλήματα.

Ο Βασίλης Λεβέντης ρωτήθηκε και για την Εύα Καϊλή με αφορμή τη φερόμενη εμπλοκή της στο μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο με χρηματισμούς από το Κατάρ.

«Στην Ελλάδα πιστεύετε ο λομπίστας δεν μπορεί να πάει στη Βουλή και πει ψηφίστε αυτή την τροπολογία; Στις εκλογές πού βρίσκουν τα λεφτά το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και μετακινούν ετεροδημότες, κάνουν καταχωρήσεις στις εφημερίδες, βάζουν διαφημίσεις;» σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Λεβέντης.

«Η Εύα Καϊλή βράζει σε ένα καζάνι που βράζουν όλοι. Ήταν του Βενιζέλου ιδιαιτέρα τρόπον τινά, αυτός την προώθησε… Η Καϊλή δεν σημαίνει ότι έφτασε ψηλά. Απλά ήρθε η σειρά της Ελλάδας να βάλει και δεύτερο αντιπρόεδρο στο Ευρωκοινοβούλιο. Το σύστημα είναι διεφθαρμένο και θέλουν να τα ρίξουν όλα στην Καϊλή και τον σύντροφό της ώστε οι άλλοι να μείνουν αμόλυντοι και να συνεχίσουν τη ληστεία του δημοσίου χρήματος. Η Καϊλή πήρε τις τσάντες από έξω, ξένα λεφτά. Οι άλλοι παίρνουν τις τσάντες από την Ελλάδα μέσα» υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: