7 Δεκεμβρίου 2022

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

 Σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας θα γίνει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 (ώρες 9.00΄-13.00΄),

σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κατερίνης και την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας, στον χώρο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας (πρώην Καπνικός Σταθμός, στην οδό Φλέμινγκ 8).

Παρακαλούμε όσες/οι μπορούν να συμμετέχουν σ’ αυτή τη δωρεά ζωής προς  τους  συνανθρώπους μας.

Ας δώσουμε το παράδειγμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας, συμβάλλοντας στις δύσκολες αυτές εποχές στο έργο των νοσοκομείων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Άδειες για αιμοληψία

«Ο υπάλληλος που ανταποκρίνεται σε πρόσκληση από υπηρεσία αιμοληψίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και ο υπάλληλος ο οποίος μετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, όπως και αυτός που προσέρχεται σε οιοδήποτε κέντρο αιμοληψίας από δική του πρωτοβουλία για να προσφέρει αίμα δικαιούται ειδικής άδειας απουσίας, δύο (2) ημερών. Οι δύο αυτές ημέρες άδειας είναι πέραν της ημέρας αιμοδοσίας και μπορούν να ληφθούν είτε  συνεχόμενα με το χρόνο της αιμοδοσίας ή οποτεδήποτε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Σε κάθε περίπτωση δεν μεταφέρονται στο επόμενο ημερολογιακό έτος».

Παρακαλούνται οι διευθυντές/ντριες και προϊστάμενοι/νες των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους /τις συναδέλφους, συναδέλφισσες.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Πιερίας

Ο Πρόεδρος                 Η Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Οργανόπουλος        Γνωσούλα Χαϊλατζίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: