3 Δεκεμβρίου 2022

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Η σκηνή ζηλοτυπίας και ο άγριος καβγάς – Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς

 

Η ζήλια φαίνεται να είναι εκείνη που «όπλισε» το χέρι του 25χρονου, ο οποίος δολοφόνησε την μόλις 19 ετών σύντροφό του στον Πειραιά. Μία νέα γυναικοκτονία που έρχεται να προστεθεί στη μακριά «μαύρη» λίστα των θυμάτων που βρήκαν φρικτό θάνατο από τα χέρια των συντρόφων ή των συζύγων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 19χρονη αλβανικής καταγωγής – όπως και ο δράστης- πήγε το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του 25χρονου, όπου εκείνος τής έκανε σκηνή ζηλοτυπίας με αποτέλεσμα να αρχίσουν να καβγαδίζουν άγρια.

Η κατάσταση ξέφυγε και ο 25χρονος πήρε το όπλο του και την πυροβόλησε. Η 19χρονη έπεσε νεκρή και ο σύντροφός της την άφησε μέσα στο σπίτι, ενώ εκείνος πήγε και πήρε το αυτοκίνητό του και τριγυρνούσε όλο το βράδυ.

Πειραιάς: Θρίλερ με γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Το πρωί του Σαββάτου εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Πειραιά, όπου είπε στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη και ότι έχει σκοτώσει την σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε ότι την ζήλευε πολύ και ότι τσακώνονταν συχνά. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι ήταν και υπό την επήρεια κοκαΐνης και δεν κατάλαβε τι έκανε γι’ αυτό και παραδόθηκε το πρωί όταν συνήλθε.

Τούς υπέδειξε ότι η 19χρονη είναι στο σπίτι νεκρή και αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις πήγαν στο σημείο.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν το όπλο του εγκλήματος μέσα στο σπίτι, όπου ο δράστης τούς είπε ότι το έχει αφήσει.

Συγκλονισμένοι από το έγκλημα είναι φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού. Η 19χρονη εργαζόταν σε μπαρ στην Καλλιθέα και ο 25χρονος σε μπαρ στην Τρούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: