16 Δεκεμβρίου 2022

Χριστούγεννα μουσικά και παραμυθένια στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

 


Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα μουσική και παιχνίδι στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. 

Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, της παράδοσης και των παιχνιδιών, συνοδεία ορχήστρας, χορωδιών, φιλαρμονικής & όπερας, με κάλαντα, γλυκά και δωρεάν είσοδο.


Το πρόγραμμα αναλυτικά:


Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (17:00)


2η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας


Ο Άι Βασίλης σας προσκαλεί στην 2η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή! Σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας στις 5 μ.μ. για να ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να απολαύσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα με τον Άι Βασίλη και πολλές εκπλήξεις. 

Διοργάνωση: Αντιδημαρχία Δ.Ε. Δίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Κονταριώτισσας



Δευτέρα 19 έως και Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 


Το Express των Χριστουγέννων με οδηγό τον Άι Βασίλη έρχεται στον Όλυμπο!


Ώρα άφιξης στα Δημοτικά Σχολεία:


Δευτέρα 19/12: Νέας Εφέσου 9:00, Κονταριώτισσας 10:15, Αγίου Σπυρίδωνα 11:30

Τρίτη 20/12: Βροντούς 9:00, Καρίτσας 10:15, Δίου 11:30

Τετάρτη 21/12: Νέων Πόρων 9:00, Πλαταμώνα 10:15, Νέου Παντελεήμονα 11:30

Πέμπτη 22/12: Σκοτίνας 9:00, 1ο Λεπτοκαρυάς 10:15, 2ο Λεπτοκαρυάς 11:30

Παρασκευή 23/12: Στο Πάρκο Χριστουγέννων Λιτοχώρου 17:00

Επιβίβαση: Δωρεάν!

Διοργάνωση: ΟΠΑΔΔΟ



Τρίτη 21 Δεκεμβρίου (19:00)


Μουσική βραδιά με τους Μελωδούς της Παράδοσης 


Απολαύστε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια της Μικράς Ασίας, του Απόστολου Καλδάρα και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με τους Μελωδούς της Παράδοσης στο Πολιτιστικό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην Καρίτσα την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στις 7 μμ. Τα μέλη του σχήματος είναι: Δημήτρης Καραμούζας, Καλλιτεχνικός Διευθυντής, κανονάκι, Γιώργος Κωστόπουλος, μπουζούκι, μαντολίνο, λαούτο, Κώστας Σιδηρόπουλος, ταμπουράς, μπαγλαμάς, Ελένη Νικολοπούλου, πλήκτρα, Μιχάλης Τσίκρας, κρουστά, Γιώργος Αμανατίδης, μπάσο, Γιώργος Καραμούζας, κιθάρα, Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, τραγούδι, Καίτη Δάμπαση, τραγούδι, Ευθυμία Πορφυριάδου, τραγούδι. Μία διοργάνωση του ΟΠΑΔΔΟ.



Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου (19:00)


Εορταστική Μουσική Βραδιά με την Ορχήστρα Νέων Δίου


Η Ορχήστρα Νέων Δίου υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Πατρή θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου μία μεγάλη εορταστική μουσική βραδιά στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου στις 7μ.μ. Θα τραγουδήσουν η Δήμητρα Αντωνακούδη και ο Αλέξης Ηλιάδης. Συμμετέχουν η Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου, η Γεωργία Μαρινοπούλου και ο Θωμάς Χατζήνας. Μία διοργάνωση του ΟΠΑΔΔΟ.



Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου έως Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 (12:00 - 17:00)


Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Λιτόχωρο 


Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Λιτόχωρο ανοίγει τις πύλες του ξανά! Από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 και ώρες 12 το μεσημέρι έως 5 το απόγευμα, σας περιμένουμε στο δημοτικό πάρκο Λιτοχώρου! Στα σπιτάκια του πάρκου θα πραγματοποιούνται δράσεις για μικρά παιδιά όπως χειροτεχνία, παιχνίδια, ζωγραφική, face painting, τραγούδια & κάλαντα από χορωδίες και παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Στον χώρο θα υπάρχουν και μικρά πόνυ, όπου τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν μία μικρή βόλτα εντός του Πάρκου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου Λιτοχώρου θα προσαρμόζεται και θα μεταβάλλεται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Διοργάνωση: Αντιδημαρχία Δ.Ε. Λιτοχώρου & Κοινότητα Λιτοχώρου.



Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου (18:00)


Χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη μουσική και δώρα στην πλατεία της Καρίτσας


Η Κοινότητα Καρίτσας έχει προγραμματίσει εορταστική εκδήλωση την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου με τον Άγιο Βασίλη στην πλατεία του χωριού στις 6 μ.μ.! Ο DJ θα παίζει μουσική και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στολισμό και άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τα παιδιά του χωριού, animateur για παιδιά, face painting, δώρα για όλα τα παιδιά, κλήρωση αρνιών με δωρεάν λαχνούς και μπουφέ με αλμυρά και γλυκά εδέσματα, αναψυκτικά και κρασί. Διοργάνωση: Κοινότητα Καρίτσας.



Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου (18:30)


Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τη Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” και τη Φιλαρμονική Δήμου Δίου-Ολύμπου “Οδυσσέας Σβάρνας”


Η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης" και η Φιλαρμονική Δήμου Δίου-Ολύμπου "Οδυσσέας Σβάρνας" έχουν προγραμματίσει μία εορταστική χριστουγεννιάτικη συναυλία την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς στις 6:30 μμ. Διοργάνωση: ΟΠΑΔΔΟ. 



Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου (19:00)


Ο Κουρέας της Σεβίλλης


Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τον "Κουρέα της Σεβίλλης" του Gioachino Rossini την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς. Μία παιδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με τη συμμετοχή 40 ηθοποιών, τραγουδιστών και μουσικών, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σάλτα. Συμμετέχουν: Γιώργος Τζιουβάρας, τενόρος, Μαρία Σβάρνα, σοπράνο - Ροζίνα, Αφροδίτη Χαρπαντίδου, μέτζο σοπράνο, Μιχάλης Μπύρος, Ντον Μπάρτολο, Θανάσης Γιαννίκης, Κόμης Αλμαβίβα, Γιάννης Μόσχοβας, Φίγκαρο, Θωμάς Χατζήνας, Αμπρόζιο, Όλγα Κεσίδου, Τζερλίνα. Συμμετέχει επίσης η Χορωδία του Ιδρύματος Σακελλαρίδη. Στο πιάνο η Άννα Μελιάδου. Διοργάνωση: ΟΠΑΔΔΟ.



Χριστούγεννα μουσικά και παραμυθένια στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια: