30 Δεκεμβρίου 2022

Τραγωδία στου Γκύζη: Βρήκαν απανθρακωμένο άτομο κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα



Φρικιαστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν οι πυροσβέστες στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στου Γκύζη.Απανθρακωμένη σορός αγνώστου ατόμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στου Γκύζη, στον δήμο της Αθήνας (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Συναγερμός

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Παρασκευή για την πυρκαγιά στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Πολυζωίδου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και δύναμη που αποτελείτο από 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα έσπευσε στο σημείο και ρίχτηκε στη μάχη της κατάσβεσης.

Η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου, μέσα στο οποίο βρέθηκε, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, απανθρακωμένο άτομο.

Φρικιαστικό θέαμα

Οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι μ’ ένα φρικιαστικό θέαμα καθώς η σορός είχε παραμορφωθεί από τις φλόγες σε τέτοιο σημείο που δεν ήταν δυνατόν ν’ αναγνωριστεί ούτε το φύλο του άτυχου ανθρώπου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθανόν στο διαμέρισμα να διέμενε ρακοσυλλέκτης καθώς οι χώροι του ήταν γεμάτοι με απορρίμματα. Ακόμη και στο μπαλκόνι, όπου επεκτάθηκε η φωτιά, υπήρχαν σκουπίδια.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι μέχρι στιγμής άγνωστα και για την εξακρίβωσή τους διενεργείται έρευνα από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής..in.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: