17 Δεκεμβρίου 2022

Και στη λαϊκή αγορά της Κατερίνης ο «Πάγκος της Αλληλεγγύης»

 

Και στη λαϊκή αγορά της Κατερίνης στήθηκε σήμερα ο «Πάγκος της Αλληλεγγύης», η κοινωνική δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που αφορά στη συλλογή τροφίμων και ειδών λαϊκής για τη στήριξη των ευάλωτων πολιτών.

Ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών, Παραγωγών, Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας - Θεσσαλίας - Θράκης Άγγελο Δερετζή και την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, παρουσίασαν τη δράση στους πολίτες της Κατερίνης, προτρέποντάς τους να ενισχύσουν τον «Πάγκο της Αλληλεγγύης», ώστε να βοηθήσουν τους ευάλωτους πολίτες σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και τις γιορτινές μέρες να μη στερηθούν βασικά αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.


    Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας, γνωστοποίησε ότι η δράση θα επεκταθεί σε όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και σε όλες τις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, σημείωσε ότι οι πολίτες ανταποκρίνονται ήδη μαζικά στο κάλεσμα της Περιφέρειας και απηύθυνε έκκληση σε όλους να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.


    Ο ειδικά διαμορφωμένος «Πάγκος της Αλληλεγγύης» βρίσκεται σε χώρο εντός των λαϊκών αγορών. Ήδη λειτουργεί «Πάγκος της Αλληλεγγύης» στις λαϊκές αγορές της Μαρτίου, της Ξηροκρήνης, της Σταυρούπολης και του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, όπως και στις λαϊκές αγορές των Σερρών και της Κατερίνης. 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: