12 Δεκεμβρίου 2022

Βρετανία: Νεκρά τρία από τα παιδιά που έπεσαν στην παγωμένη λίμνη


Συνολικά έξι παιδιά έπεσαν στη λίμνη του Μπέρμιγχαμ στη ΒρετανίαΠέθαναν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά που νοσηλεύονταν από χθες, Κυριακή, σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την πτώση τους σε παγωμένη λίμνη στην κεντρική Αγγλία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνές της για την πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλα θύματα.

«Δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψη» των τριών αγοριών, ηλικίας οκτώ, δέκα και έντεκα ετών, που είχαν υποστεί καρδιακή ανακοπή αφού έπεσαν στα παγωμένα νερά λίμνης στο Σόλιχαλ, διευκρίνισε η αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς.

«Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να ανανήψουν και οι σκέψεις μας πηγαίνουν στην οικογένειά τους και τους φίλους τους αυτή την ζοφερή στιγμή», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς.

Το τέταρτο αγόρι, ηλικίας 6 ετών, που είχε ανασυρθεί από τους διασώστες μαζί με τα άλλα τρία από τα παγωμένα νερά της λίμνης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε «κρίσιμη κατάσταση», πρόσθεσε η αστυνομία.

 «Οι έρευνες στην λίμνη συνεχίζονται καθώς προσπαθούμε να εξακριβώσουμε τι συνέβη και αν έπεσε και κάποιος άλλος στα νερά», καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Έπαιζαν στη λίμνη

Τοπικοί αξιωματούχοι είπαν στην Daily Mail: «Ακόμα περιμένουμε περισσότερα νέα. Είναι σαφές ότι οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες σε αυτήν την κατάσταση. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι περνάνε».

Όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες, έξι παιδιά φέρεται να έπαιζαν στην παγωμένη λίμνη, όταν έσπασε ο πάγος.

Τέσσερα από ανήλικα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με τα τρία τελικά να χάνουν τη ζωή τους!.in.gr/

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τα παιδιά να παίζουν πάνω στη λίμνη, όταν ξαφνικά έσπασε ο πάγος που είχε σχηματιστεί εξαιτίας του σφοδρού κύματος ψύχους που πλήττει τη Βρετανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: