19 Δεκεμβρίου 2022

Θρήνος στη Ζαχάρω: Νεκρός σε τροχαίο πρώην ποδοσφαιριστής

 Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Ανηλίου Ζαχάρως.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζαχάρως μετά το σοκαριστικό τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Ανηλίου Ζαχάρως, και στοίχισε τη ζωή στον 37χρονο Θάνο Αλεξανδρόπουλου, πατέρα ενός μικρού παιδιού.

Ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός ιδιοκτήτης καφετέριας και τερματοφύλακας αφού για χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό στη Ζαχάρω, μετέβαινε από την Καλαμάτα όπου διαμένει με τη σύζυγό και το μόλις δέκα μηνών παιδάκι του, στην Ζαχάρω για να ανοίξει το πρωί την καφετέρια του, όταν ενεπλάκη στο τροχαίο και που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του και τον σοβαρό τραυματισμό 48χρονου.

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αίθρια στην τοπική κοινωνία, καθώς, όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο 37χρονος ήταν πολύ αγαπητός τόσο από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, όσο και από την επαγγελματική του δραστηριότητα, καθώς διατηρούσε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της περιοχής.

Στο νοσοκομείο του Πύργου όπου μεταφέρθηκε ο 37χρονος, εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του, που έφτασαν πρώτοι εκεί, να μην γνωρίζουν τι ακριβώς είχε συμβεί.w.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: