9 Ιανουαρίου 2023

Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ/ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ -ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑ 1680μ


Δεκάδες φίλοι του βουνού των Πιερίων , ορειβάτες , μοτοσυκλετιστές- ποδηλάτες συναντήθηκαν στην Σαρακατσάνα 1680μ , απολαμβάνοντας τρείς εποχές σε μία  ημέρα : Χειμώνας, Άνοιξη, φθινόπωρο!

Εκτός από τους ορειβάτες και τους φίλους του βουνού, η ποδηλατική ομάδα του Σ.Ε.Ο.Κατερίνης, ξεκίνησε και την καταγραφή των ατελείωτων και πανέμορφων   ποδηλατικών μονοπατιών ,που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την «2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ» , που θα γίνει στα Πιέρια στις 8 &9 Απριλίου 2023.Ολες οι εκδηλώσεις γίνονται σε εθελοντική βάση και με σκοπό αποκλειστικά και μόνο : την προστασία την φύλαξη και την ανάδειξη του φυσικού κάλους των Πιερίων , -από  τους  ασφαλέστερους ορεινούς όγκους στην Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται στο Ελατοχώρι αλλά αναζητούνται  εθελοντές-συνδιοργανωτές  σύλλογοι ,ομάδες και ιδιώτες από Βρύα  και Ρητίνη (και όλη την Ελλάδα ) που θέλουν να συμμετέχουν με παράλληλες πολιτιστικές ,αθλητικές, εκδηλώσεις ή να προσφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο. Η εκδήλωση δεν επιδοτείται  και δεν υποστηρίζεται από κανένα ευρωπαϊκό ή άλλο πρόγραμμα παρά μόνο από ΕΘΕΛΟΝΤΕς και συλλόγους με κύριο θέμα : την ποδηλασία κάθε είδους και κατηγορίας στα Πιέρια Όρη !

Προσοχή: σε καμία εκδήλωση δεν θα υπάρχει αντίτιμο εισόδου !

Για κάθε πληροφορία 23510 73977

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: