18 Ιανουαρίου 2023

2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣIΑΣ" 8 & 9/4/2023


 Οι ΕΛ.Π.Π. ήταν οι πρώτοι που σχεδίασαν και πραγματοποίησαν -με την  ευγενική συμμετοχή δεκάδων συλλόγων -την μεγαλύτερη  2ήμερη «ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ» το 2010 . Μεταξύ άλλων , κατέχουν το πανελλήνιο ρεκόρ ανάβασης με ΒΜΧ στην κορυφή του Ολύμπου το 2004, πανελλήνιο ρεκόρ ελεύθερης κατάβασης με ποδήλατο σε χιονοδρομική πίστα από το 2002    ...και μετά απο παρότρυνση δεκάδων φίλων του ποδηλάτου -κυριολεκτικά-κάθε είδους , βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την "2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΊΑΣ" στα φιλόξενα, ασφαλή και άγνωστα   Πιέρια Ορη !

…Από το 2000  που η ποδηλατική ομάδα του Σ.Ε.Ο. /ΕΛ.Π.ΠΙ. καθάριζε και  συντηρούσε  τα μονοπάτια , γινόταν δεκάδες αγώνες ποδηλασίας  στα Πιέρια μέχρι Πανευρωπαϊκοί -διεθνείς (!) μέχρι το 2012 όταν αποσύρθηκαν. Πέρσι μετά από πρόσκληση του χιονοδρομικού και του CHALET ALOHA άρχισαν ξανά τις επιτυχημένες  ποδηλατοδράσεις με εξωστρέφεια και απόλυτη εθελοντική προσφορά.

Αφιερωμένη  η 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  στα παιδιά απο 3 ετών , με εκδηλώσεις και παρουσίαση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αθλήματος ΒΜΧ-RACING, σε ΜΙΝΙ ΠΙΣΤΑ ΒΜΧ με ευθύνη και επίβλεψη των γονέων(!) στην "ΚΑΝΤΙΝΑ ΟΦΙΔΗΣ" !  Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερο απο ένα μέρη , με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την ανάδειξη της ανεκλάλητης ΠΙΕΡΙΚΗΣ ομορφιάς και με στόχο την προστασία και την φύλαξή τους ! 

 1ο) σημείο "ΚΑΝΤΙΝΑ ΟΦΙΔΗΣ" 1000μ υψομ. (30χλ απο Κατερίνη ,άσφαλτος)

2ο) σημείο "ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑ 1680μ" (38χλμ απο Κατερίνη 20 άσφαλτος 18 χλμ χαλικόδρομος) με συμμέτοχή συλλόγων ,ομάδων ,εθελοντών.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ –ΔΩΡΕΑΝ .Θα λειτουργεί καντίνα όλη μέρα με τιμές καντίνας ενώ υπάρχουν και δεκάδες ταβέρνες Ρητίνη ,Ελατοχώρι …

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για κάθε πληροφορία :

Συντονιστής ΕΛ.Π.ΠΙ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: