14 Ιανουαρίου 2023

Τενεσί: Η απίθανη αντίδραση του συζύγου της αστυνομικού που έκανε σεξ με 6 συναδέλφους της

Τενεσί: Η απίθανη αντίδραση του συζύγου της αστυνομικού που έκανε σεξ με 6 συναδέλφους της

 Δεν ξέρω πώς το κάνει, αλλά προσπαθεί να σώσει τον γάμο του»

Ο σύζυγος της αστυνομικού στην πόλη Λα Βερν του Τενεσί που απολύθηκε εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς της, η οποία περιλάμβανε σεξ εν ώρα υπηρεσίας με συναδέλφους της σε χώρους του αστυνομικού τμήματος, «στηρίζει τη γυναίκα του» έγραψε εχθές, Παρασκευή, η Daily Mail.

«Δεν ξέρω πώς το κάνει, ίσως είναι καλύτερος άνθρωπος από εμένα, αλλά προσπαθεί να σώσει τον γάμο του» δήλωσε στην εφημερίδα ο σερίφης της κομητείας Κόφι Τσαντ Πάρτιν, που είναι ο προϊστάμενος του Τζεντιντάια Χολ.

Ο Χολ, που είχε εργαστεί στο παρελθόν ως δασοφύλακας και πλέον είναι βοηθός σερίφη, αποτελεί υπόδειγμα εργαζόμενου, σύμφωνα με τον σερίφη Πάρτιν.

«Βρίσκω ανεπίτρεπτα όσα συνέβησαν στο Αστυνομικό τμήμα του Λα Βερν, αλλά εκείνος δεν παραβίασε τη νομοθεσία. Είναι το θύμα σε αυτήν την υπόθεση. Κάνει εξαιρετική δουλειά και δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τίποτα» είπε ο Πάρτιν.

Η πρώην αστυνομικός Μέγκαν Χολ βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση της ίδιας και τεσσάρων ακόμη συναδέλφων της στο αστυνομικό τμήμα του Λα Βερν.

Σύμφωνα με αναφορές, η Χολ είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με έξι συναδέλφους της, ενώ φέρεται να μη δίσταζε να ικανοποιήσει τις ορέξεις της ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας. Πέρα από τη νεαρή γυναίκα, τέσσερις ακόμη αστυνομικοί, ο Χουάν Λούγκο, ο Λούις Πάουελ, ο Τάι ΜακΓκάουαν και ο Σένεκα Σιλντς απολύθηκαν τον Δεκέμβριο μετά από εσωτερική έρευνα που έφερε στο φως την ανάρμοστη δραστηριότητα των εμπλεκομένων, ορισμένοι από τους οποίους ήταν παντρεμένοι. Δύο ακόμη άτομα που φέρονται να είχαν ερωτικές επαφές με τη Χολ έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Το χρονικό του σκανδάλου

Η πρώην αστυνομικός είχε κάνει στοματικό σεξ με δύο συναδέλφους της μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Λα Βερν, αντάλλαζε γυμνές φωτογραφίες μαζί τους και, τουλάχιστον σε μία περίσταση, είχε ξεγυμνωθεί δημοσίως σε πάρτι. Παρότι έλεγε ότι διατηρούσε ελεύθερη σχέση με τον σύζυγό της, ένας από τους συναδέλφους της είπε στη βρετανική εφημερίδα ότι ο Χολ, γιος πάστορα, δεν ήταν σύμφωνος με τη συμπεριφορά της γυναίκας του.

Όπως αποκάλυψε η εσωτερική έρευνα, οι ερωτικές συναντήσεις ανάμεσα στην Χολ και τους εραστές της λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία, σπίτια και σε ένα σκάφος. Η αστυνομικός δεν έκρυψε από τους εραστές της τις «εμπειρίες» της άλλους συναδέλφους, αντιθέτως καυχιόταν για εκείνες, κάνοντας ειδική αναφορά στα «εντυπωσιακά» προσόντα ενός από αυτούς, του Λούις Πάουελ.

Η έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά της Χολ ξεκίνησε από μια ανώνυμη καταγγελία που δέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης για τις δραστηριότητες της αστυνομικού. Η καταγγελία έκανε λόγο για πολυάριθμους εραστές της Χολ μέσα στο τμήμα και για ένα «τρίο» που είχε κάνει η αστυνομικός με τον αστυνομικό Μαλιόκο και τη σύζυγό του..in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: