31 Ιανουαρίου 2023

Αντώνης Σαουλίδης: "Αισχροκέρδεια με τη σφραγίδα ΝΔ και Μητσοτάκη"

 «Η ακρίβεια είναι παγκόσμια, η αισχροκέρδεια όμως είναι ελληνική. Και έχει μια πολύ συγκεκριμένη σφραγίδα. Την σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ» τόνισε στην TV100 ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Αντώνης Σαουλίδης.

​​​​​​​Δεν είναι εισαγόμενη η αισχροκέρδεια. Τα νούμερα μιλάμε από μόνα τους. Σε όλους τους τομείς οι αυξήσεις που έχουμε εμείς είναι μεγαλύτερες σε σύγκριση με τις αυξήσεις στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή αγορά. Το ίδιο και ο πληθωρισμός» συμπλήρωσε μιλώντας στην εκπομπή «Διάλογοι» με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Πλάκα.


Ο Αντώνης Σαουλίδης, απέδωσε το φαινόμενο και στις παθογένειες της ελληνικής οικονομίας αλλά και στην έλλειψη ελέγχων ενώ απαντώντας στα περί ευημερίας θύμισε τα 4,2 εκατομμύρια Ελλήνων που χρωστούν στην εφορία και την εκτόξευση των κόκκινων δανείων που σήμερα αριθμούν το 1,1 εκατομμύριο.


«Ζούμε σε διαφορετικές πραγματικότητες ή αντιλαμβανόμαστε πολύ διαφορετικά τα πράγματα και έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες» σχολίασε. «Ο ένας είναι συμπλήρωμα του άλλου. Έχει αποδοκιμάσει τους μεν ο λαός, και δεν θέλει σε καμία περίπτωση του δε. Για αυτό το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και τους δίνει εναλλακτική επιλογή» συμπλήρωσε για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.


Χαμηλού επιπέδου η συζήτηση στη Βουλή

Καλούμενος να σχολιάσει την συζήτηση στη Βουλή στο πλαίσιο της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, έκανε λόγο για τοξικότητα και για χαμηλό επίπεδο. «Δεν καλύπτει κανέναν Έλληνα και καμία Ελληνίδα. Το πολιτικό σύστημα στερείται ωριμότητας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.


Για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων σχολίασε ότι «εξαρχής η προτεραιότητα του προέδρου μας του Νίκου Ανδρουλάκη δεν ήταν να κραυγάσουμε, να λαϊκίσουμε και να αποκομίσουμε με αυτόν τον τρόπο πολιτικά οφέλη. Ο στόχος ήταν ένας και μοναδικός. Η θεσμική προάσπιση της λειτουργίας της Πολιτείας. Για αυτό και από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος μας κινήθηκε θεσμικά και κατέθεσε μήνυση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να αποκαλυφθούν όλα αυτά τα γεγονότα».


Τέλος ο Αντώνης Σαουλίδης, έθιξε το πολύ σοβαρό θέμα με τους ΕΠΟΠ στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.


«Γνωρίζετε ότι σε 2 χρόνια από σήμερα, 30.000 ΕΠΟΠ βγαίνουν υποχρεωτικά στη σύνταξη γιατί πιάνουν το ηλικιακό όριο των 52 ετών; Και αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πάρουν σύνταξη μέχρι τα 60 έτη τους; Στις Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχουν και οι άνθρωποι. Το δικό μας ζητούμενο το δικό μας είναι ο άνθρωπος» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. ​​​​​​​


Δεν υπάρχουν σχόλια: