4 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΕΚΔΟΤΟ


 Ο Τοτός επιστρέφει από το σχολείο με το αριστερό μάτι μαυρισμένο:  

 Τι έπαθες παιδί μου; τον ρωτάει ανήσυχος ο πατέρας του.  –

 Να μπαμπά, σήμερα πήγαμε στην εκκλησία. Η δασκάλα μου στεκόταν ακριβώς μπροστά μου. Πρόσεξα πως η φούστα της είχε χωθεί στη σχισμή του πισινού της. Έπιασα τη φούστα και την τράβηξα, αλλά η δασκάλα μου έριξε φάπα!  –

 Αγόρι μου, δεν κάνουν τέτοια πράγματα στις γυναίκες. Μην το ξανακάνεις.  

Την επόμενη Παρασκευή, ο Τοτός επιστρέφει με το δεξί μάτι μελανιασμένο. 

 – Τι έγινε Τοτέ; του λέει ο πατέρας του επιτιμητικά. Νόμιζα πως σου εξήγησα τι δεν πρέπει να κάνεις

.  – Μα μπαμπά, δεν έφταιγα εγώ! Σήμερα πήγαμε στην εκκλησία. Η δασκάλα μου στεκόταν ακριβώς μπροστά μου. Πρόσεξα πως η φούστα της είχε χωθεί στη σχισμή του πισινού της. Τότε ο Κωστάκης, που στεκόταν δίπλα μου, έπιασε την φούστα της και την τράβηξε.

 Εγώ, αφού ήξερα πως αυτό την ενοχλεί, την ξαναέχωσα μέσα! ‌‌

Ο Τοτός επιστρέφει από το σχολείο με το αριστερό μάτι μαυρισμένο:

– Τι έπαθες παιδί μου; τον ρωτάει ανήσυχος ο πατέρας του.

– Να μπαμπά, σήμερα πήγαμε στην εκκλησία. Η δασκάλα μου στεκόταν ακριβώς μπροστά μου. Πρόσεξα πως η φούστα της είχε χωθεί στη σχισμή του πισινού της. Έπιασα τη φούστα και την τράβηξα, αλλά η δασκάλα μου έριξε φάπα!

– Αγόρι μου, δεν κάνουν τέτοια πράγματα στις γυναίκες. Μην το ξανακάνεις.

Την επόμενη Παρασκευή, ο Τοτός επιστρέφει με το δεξί μάτι μελανιασμένο.

– Τι έγινε Τοτέ; του λέει ο πατέρας του επιτιμητικά. Νόμιζα πως σου εξήγησα τι δεν πρέπει να κάνεις.

– Μα μπαμπά, δεν έφταιγα εγώ! Σήμερα πήγαμε στην εκκλησία. Η δασκάλα μου στεκόταν ακριβώς μπροστά μου. Πρόσεξα πως η φούστα της είχε χωθεί στη σχισμή του πισινού της. Τότε ο Κωστάκης, που στεκόταν δίπλα μου, έπιασε την φούστα της και την τράβηξε. Εγώ, αφού ήξερα πως αυτό την ενοχλεί, την ξαναέχωσα μέσα!

‌‌
Μια φορά η Αννούλα γυρίζει στο σπίτι της γεμάτη χαρά με 5 ευρώ στο χέρι. – Που τα βρήκες Αννούλα μου τα 5 ευρώ; ρωτάει η μητέρα της. – Μου τα έδωσε ο Τοτός γιατί ανέβηκα στο δέντρο και είδε το βρακάκι μου… λέει εκείνη – Μα δεν σου έχω πει πως τα αγόρια δεν πρέπει να βλέπουν το βρακάκι σου; είπε αυστηρά η μαμά. – Ναι μαμά, μα ο Τοτός μου έδωσε τα 5 ευρώ. – Μην ξαναγίνει αυτό, είπε η μαμά και έφυγε… Την επόμενη μέρα η Αννούλα γύρισε στο σπίτι με 50 ευρώ στο χέρι μες στην καλή χαρά. – Που βρήκες τα 50 ευρώ Αννούλα; ρωτάει η μαμά της – Μου τα έδωσε ο Τοτός γιατί ανέβηκα στο δέντρο, είπε εκείνη – Μα μόλις χτες δεν σου είπα να μην ξανανεβείς στο δέντρο γιατί ο Τοτός θα δει το βρακάκι σου;; είπε πολύ αυστηρά η μαμά. – Ναι μανούλα μου, της λέει, αλλά αυτήν τη φορά δεν φορούσα βρακάκι!!!!

Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: