7 Ιανουαρίου 2023

Επανάληψη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’ ζητά η Κηφισιά

 Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Κηφισιά ζητά κι επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή την επανάληψη του αγώνα της με τον Ολυμπιακό Β’. 

Το παιχνίδι στο προπονητικό του Ρέντη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, ξεκίνησε ωστόσο διεκόπη στο 23ο λεπτό, καθώς αποχώρησαν οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από την αποβολή του Ιωάννη Κωστή.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς: 

«Πιστή στην πάγια θέση της, για τήρηση του Fair Play, η ΠΑΕ Κηφισιά ζητά την επανάληψη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’ δίχως αριθμητικό πλεονέκτημα γιατί θεωρεί πως οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες. 

Παρά το γεγονός πως οι τρεις βαθμοί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μείζονος σημασίας στην τεράστια προσπάθεια που κάνουμε τη φετινή σεζόν για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου, ως σύλλογος παραμένουμε πάντα ξεκάθαροι σε ζητήματα που αφορούν το “ ευ αγωνίζεσθαι” και το καλό του ποδοσφαίρου. 

Όσον αφορά τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης, κ. Αριστείδη Βάτσιο, και με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Κηφισιά ουδέποτε πήρε θέση ή επιχείρησε την αξιολόγηση οποιουδήποτε αξιωματούχου διαιτησίας, αλλά αναγνωρίζοντας παράλληλα την αναταραχή που προκλήθηκε και σεβόμενη απόλυτα το μέγεθος της ομάδας του Ολυμπιακού, θεωρεί πως η αξιολόγησή του συγκεκριμένου διαιτητή έγκειται στα αρμόδια θεσμικά όργανα». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: