6 Ιανουαρίου 2023

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στη δοξολογία των Θεοφανείων και στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Θεσσαλονίκη


 Στη δοξολογία των Θεοφανείων και στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Θεσσαλονίκη παρέστη σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε τη δοξολογία των Θεοφανείων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου και ακολούθως μετέβη στην παλιά παραλία Θεσσαλονίκης για την τελετή αγιασμού των υδάτων και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Γιουτίκα και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Πάρη Μπίλλια.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, των αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και με πολίτες.
Στη συνέχεια, ο Περιφερειάρχης παρέστη και στην τελετή αγιασμού των υδάτων, στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, αλλά και στη βάση Ναυτοπροσκόπων στην Καλαμαριά.
Το μήνυμα του Απόστολου Τζιτζικώστα για τη σημερινή μέρα είναι το εξής:


«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία. Μια μέρα φώτισης, ελπίδας και αισιοδοξίας για όλο τον Ελληνισμό. Εύχομαι το 2023 να είναι μια δημιουργική χρονιά, να είναι η χρονιά που θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά. Εμείς ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσουμε με το έργο μας να κάνουμε καλύτερη τη ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, να χτίζουμε βήμα βήμα μια Περιφέρεια έξυπνη, σύγχρονη, πράσινη και ανθρώπινη. Με ενότητα, πολλή δουλειά και αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: