12 Φεβρουαρίου 2023

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον ΑΟ Χανιώτης


Με στόχο να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του μακριά από το Σβορώνο σε μία απαιτητική αναμέτρηση, ο ΓΑΣ Σβορώνου ταξιδεύει στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Χανιώτης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με την οποία ανοίγει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές και θέλει να διευρύνει αυτό το σερί της έχοντας τις συνθήκες όχι με το μέρος της αυτή τη φορά καθώς πρόκειται να στερηθεί τρεις βασικούς και κομβικούς ποδοσφαιριστές στην αυριανή αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Θεοδοσιάδης δε μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Σωτήρη Καραγκούνη αλλά και στους τιμωρημένους Νέστορα Κωτσιόπουλο και Λάντι Κόλα οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το όριο καρτών. Το ευχάριστο από την άλλη πλευρά, αποτελεί η επιστροφή του Βασίλη Λαγδάρη στη δράση έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Ίτσιος, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Λαγδάρης, Μάλα, Μακράκης, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τζώτζος, Φωκαίδης, Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: