24 Φεβρουαρίου 2023

Ένωση Συνταξιούχων ΤΑΕ Ν. Πιερίας: Κοπή Πίτας

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας της ένωσης συνταξιούχων εμπόρων ΟΑΕΕ νομού Πιερίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η αντιπεριφερειάρχης νομού Πιερίας κα. Μαυρίδου, η βουλευτής Πιερίας κα. Μάνη, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου νομού Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου, εκπρόσωποι του δήμου, ο πρόεδρος συνταξιούχων νομού Θεσσαλονίκης κ. Χατζηλεοντιάδης και πλήθος κόσμου. 

 

 

 

Την εκδήλωση άνοιξε ο αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Μπεκιαρόπουλος Ευάγγελος, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο κ. Καζαντζίδη Κωνσταντίνο, ο οποίος έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό, στον οποίο αναφέρθηκε στις δράσεις του σωματείου που πραγματοποιήθηκαν και στις πολλές που ακολουθούν. 

 

 

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο τρία μέλη  του σωματείου, οι κ.κ. Τσιβελεκίδης Χ., Μπεκιαρόπουλος Ευ. και Καλαϊτζίδης Αθ. 

 

 

Η γιορτή συνεχίστηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα με πολύ κέφι και χορό μέχρι αργά το απόγευμα. Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε με για τις άψογες υπηρεσίες του το κέντρο "Ελιά".

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: