14 Φεβρουαρίου 2023

Αντώνης Σαουλίδης: "Ο δρόμος για τα αρπακτικά των funds άνοιξε διάπλατος"


 Μετά την απόφαση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου που ξεπαγώνει εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμούς, ο Αντώνης Σαουλίδης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο δρόμος για τα αρπακτικά των funds άνοιξε διάπλατος μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που ανάβει το πράσινο φως σε δεκάδες χιλιάδες πλειστηριασμούς.


Όσοι φωνάζαμε τις προηγούμενες ημέρες βλέποντας το δράμα για χιλιάδες οικογένειες να έρχεται, είχαμε ως απάντηση την λοιδορία των "αρίστων" της κυβέρνησης.


Οι οποίοι εμμένουν βάζοντας πλάτη στα αρπακτικά και αρνούνται να νομοθετήσουν.


Το ΠΑΣΟΚ ακόμα και υπό την απειλή χρεοκοπίας της χώρας και με την τρόικα στο σβέρκο, είχε νομοθετήσει την προστασία της πρώτης κατοικίας. Σε αντίθεση με ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία που μας έφεραν στο σήμερα.


Και τώρα πάλι το ΠΑΣΟΚ, που ξέρει και μπορεί να προστατεύσει ουσιαστικά τους πιο αδύναμους οικονομικά, έρχεται με νέα νομοθετική ρύθμιση να βάλει φρένο στους σχεδιασμούς των funds. Η κυβέρνηση πρέπει να μας ακούσει πριν να είναι αργά για μια κοινωνική έκρηξη και ο ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στη Βουλή να την ψηφίσει.


Κοινωνική πολιτική με πράξεις. Δίπλα στον άνθρωπο.

Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά»


Δεν υπάρχουν σχόλια: