1 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή βασιλόπιτας Πιερικός Αρχέλαος volleyball

 


Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησαν οι ομάδες πετοσφαίρισης του Πιερικού και Αρχέλαου στο κατάμεστο από αθλητές, αθλήτριες, γονείς και φίλους, Β ΔΑΚ Κατερίνης την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Χριστοφορίδης, ο πρόεδρος ΟΠΠΑΠ Κατερίνης Γιάννης Νταντάμης, η πρόεδρος Α' θμιας σχολικής επιτροπής Πιπίτσα Μακρίδου, ο πολιτευτής της ΝΔ Σπύρος Κουλκουδίνας, οι έφοροι των ομάδων Χρήστος Τσιμόπουλος και Παύλος Κρομμύδας, το μέλος ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Χρήστος Τασχουνίδης και οι προπονητές των ομάδων Κώστας Σαρρής και Σάββας Καμανατζής. Τυχεροί αθλητές της βραδιάς ο Παππάς Αντώνης, η Αλιάι Αλεξάνδρα και η Μαυρίδου Άντζυ. 


Ο δήμαρχος Κατερίνης αφου έκοψε την βασιλόπιτα, απευθύνθηκε στους αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό, μεταφέροντας τις εμπειρίες που αποκόμισε τα χρόνια που ο ίδιος ήταν αθλητής, αναφέρθηκε στην χαρά και τις συγκινήσεις που φέρνει ο αθλητισμός, για την συμμετοχή του σε Ολυμπιάδες, σε Ευρωπαϊκά και βαλκανικά πρωταθλήματα. 

 

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξη τους και την αναγκαιότητα της ενασχόλησης των παιδιών με τον αθλητισμό. 


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή των καταστημάτων- χορηγών των ομάδων, Ziogas all sports, Crepaland και Φούρνος Γιατσίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: