1 Μαρτίου 2023

Γιώργος Γεραπετρίτης: Φέρεται να αναλαμβάνει υπουργός Μεταφορών στη θέση του Κώστα Καραμανλή


 Η απόφαση ελήφθη μετά από σχετική σύσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με στενούς του συνεργάτες.Ο Γιώργος Γεραπετρίτης  αναλαμβάνει νέος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, στη θέση του παραιτηθέντος, Κώστα Καραμανλή.

Η απόφαση ελήφθη μετά από σχετική σύσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με στενούς του συνεργάτες, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την επιστροφή του από τον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τριήμερο εθνικό πένθος για τη τραγωδία στα Τέμπη

Το επιβεβαίωσε στο διάγγελμά του και ο πρωθυπουργός λέγοντας: «Μεταβατικός Υπουργός, μέχρι τις εθνικές εκλογές, ορίζεται ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, από τον οποίο ήδη ζήτησα να προχωρήσει γρήγορα στη σύσταση ανεξάρτητης και υπερκομματικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, που θα εξετάσει πλήρως τα αίτια του δυστυχήματος. Αλλά θα εξετάσει και τις διαχρονικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σιδηροδρομικών έργων».

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ασκεί καθήκοντα υπουργού Επικρατείας και, πλέον, φέρεται να αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: