30 Μαρτίου 2023

Πολάκης «πετσοκόβει» εκ νέου τον Χατζηνικολάου: «Τρίτη και φαρμακερή» ανάρτηση


Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Παύλο Πολάκη και Νίκο Χατζηνικολάου που ξεκίνησε από τη «συγγνώμη» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε στα «αρρύθμιστα χρέη» του δημοσιογράφου.

Νέος γύρος αντιπαράθεσης, ο τρίτος κατά σειρά, φαίνεται ότι ξεκινά ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη και τον δημοσιογράφο και εκδότη, Νίκο Χατζηνικολάου.

Αφού έχουν προηγηθεί οι κατηγορίες Πολάκη για αρρύθμιστα χρέη ύψους 32,5 ευρώ τα οποία ο δημοσιογράφος επιμένει ότι έχουν ρυθμιστεί και μάλιστα προειδοποιεί για προσφυγή στη δικαιοσύνη, ο βουλευτής επανέρχεται σήμερα με νέα ανάρτησή του, την «τρίτη και φαρμακερή» όπως ο ίδιος λέει.

Στη σημερινή του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζει ότι το 2017, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Χατζηνικολάου έβαλε υποθήκη το σπίτι του για χρέη της εταιρείας «REAL FM AE» ύψους 3,5 εκατ. Και ότι το 2020, επί κυβέρνησης ΝΔ, «κατόρθωσε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες να πετύχει την εξάλειψη και ολοσχερή διαγραφή της υποθήκης […] ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για τη συγκεκριμένη οφειλή!!».

«Προφανώς, αυτή τη «βοήθεια στην επιχειρηματικότητα» εννοούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την εξασφάλισε με “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ” διατάξεις βολεύοντας φίλους και συνοδοιπόρους του…..» σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης, στη συνέχεια παραθέτει τα γεγονότα που αποδεικνύουν –κατ’εκείνον- τα λεγόμενά του και καταλήγει: «Το «Δικαιοσύνη παντού» δεν είναι σύνθημα. Είναι κοινωνική απαίτηση και προϋπόθεση για βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Γι’ αυτό και θα γίνει ΠΡΑΞΗ  από τις 22.5.2023 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα!!

ΥΓ.to be continued??»..in.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: