21 Μαρτίου 2023

ΣΥΝθεση: Ο Γιώργος Καραλής από τη Λεπτοκαρυά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου


 Γνωρίζοντας τους υποψηφίους. Με τον Γιώργο Καραλή συνεργαζόμαστε από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης, με αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση.

  Νέος, ενεργός, δραστήριος και φύσει αισιόδοξος, ο Γιώργος Καραλής ανέλαβε δύο πολύ απαιτητικούς τομείς. Διετέλεσε την πρώτη διετία αντιδήμαρχος Τουρισμού και κατόπιν αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου μας και αναπληρωτής Δημάρχου.

Σήμερα, συντονίζει, μεταξύ άλλων, για το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων και ανακύκλωσης του Δήμου και το αντίστοιχο προσωπικό καθαριότητας. Θέματα περιβάλλοντος βρίσκονται επίσης στην ευθύνη του, όπως η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων.

Η πολυετής του εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας σε συνεργασία με την αντίστοιχη Επιτροπή Τουρισμού, της οποίας είναι μέλος, αποτέλεσε συνισταμένη στη χάραξη του στρατηγικού πλάνου τουριστικής προβολής του Δήμου.
 
Παράλληλα επιβλέπει την κατάθεση των φακέλων για τις Γαλάζιες Σημαίες και την τήρηση των πολύ αυστηρών προδιαγραφών που τις συνοδεύουν.

Η κοινή μας πορεία με τον Γιώργο Καραλή στη ΣΥΝθεση συνεχίζεται, καθώς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και αυτό είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα.
 
Του εύχομαι από καρδιάς δύναμη και επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: