5 Μαρτίου 2023

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Το μοντέλο διακυβέρνησης που ο πρωθυπουργός ονόμασε «επιτελικό κράτος», αποδείχτηκε μια επικοινωνιακή κατασκευή που κατέρρευσε

 

«Ο Πρωθυπουργός υπό το βάρος της διογκούμενης οργής για την ανείπωτη τραγωδία, απομακρύνθηκε σήμερα από τη θεωρία του ενός και μόνου υπεύθυνου αλλάζοντας κατά την προσφιλή τακτική του επιφανειακά θέσεις με μόνο στόχο να διαχειριστεί επικοινωνιακά τις αρνητικές επιπτώσεις», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τη δήλωση του Πρωθυπουργού.

Το γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει ακόμη ότι η πραγματικότητα είναι οδυνηρή και τονίζει: «Το μοντέλο διακυβέρνησης που ο Πρωθυπουργός ονόμασε 'επιτελικό κράτος', αποδείχτηκε μια επικοινωνιακή κατασκευή που κατέρρευσε από τις αλλεπάλληλες αποτυχίες».

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής καλεί τον κ. Μητσοτάκη να αποδεχτεί τις ευθύνες του και ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες των άλλων. «Η χώρα χρειάζεται Ισχυρή Θεσμική Δημοκρατία και όχι μια παρέα ημέτερων, που θεωρεί πως μπορεί να διευθύνει τη χώρα», καταλήγει στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: