6 Απριλίου 2023

Τι όπλισε το χέρι του 34χρονου μητροκτόνου – Οι αποκαλύψεις για τα κίνητρα της δολοφονίας

Τι όπλισε το χέρι του 34χρονου μητροκτόνου – Οι αποκαλύψεις για τα κίνητρα της δολοφονίας   

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσε να είχε καταφύγει ο 34χρονος μετά το έγκλημα ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί άκαρπες

Την ώρα που ο 34χρονος μητροκτόνος παραμένει για μία ακόμη ημέρα άφαντος μετά το έγκλημα που συγκλόνισε τη Χαλκηδόνα, έρχονται νέα στοιχεία στο φως σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονίας.

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσε να είχε καταφύγει ο 34χρονος μετά το έγκλημα ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί άκαρπες.

Εν τω μεταξύ, στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι τελευταίες κινήσεις του 34χρονου πριν το έγκλημα καθώς έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην γειτονιά του.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο απεικονίζεται ο μητροκτόνος στις εννιά η ώρα το βραδύ, κατεβαίνει την Ρήγα Φεραίου και στρίβει στην Α. Διάκου, όπου βρίσκεται και το σπίτι του.

Μισή ώρα αργότερα καταγράφεται να είναι στο κουρείο της γειτονιάς του, όπου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα νευρικός και να περπατάει πάνω κάτω. Έκτοτε τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.

Στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Σε αυτό ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Σημείωνε πως η 71 ετών μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τον είχαν κουράσει και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο 34χρονος πριν εξαφανιστεί, κάνει ορισμένους από τους συγγενείς του να φοβούνται πως έχει ήδη αυτοκτονήσει.

Τις τελευταίες ώρες πάντως, έρχονται νέα στοιχεία σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας της 71χρονης από τον 34χρονο γιο του.

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια έλαβε πρόσφατα αποζημίωση ύψους 60.000 μετά από μία πολυετή διαμάχη που είχε μετά από τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο πατέρας του του 34χρονου.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν οικονομικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία . Ίσως μάλιστα, το μοιραίο βράδυ, να διαφώνησε με τη μητέρα του για τα χρήματα της αποζημίωσης και γι’ αυτό την πυροβόλησε με την καραμπίνα στο κεφάλι.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από μαρτυρίες συγγενών της οικογενείας, οι οποίοι μίλησαν στο Live News. «Ήσυχη οικογένεια ήταν, αλλά ο γιος ήταν άνεργος και από ό,τι άκουσα μάλλον δε θα πρέπει να του είχε δώσει χρήματα και της το έκανε αυτό. Προσπαθούσε 17 χρόνια να κάνει παιδί και που το έκανε τι έγινε στο φινάλε» είπε στενή συγγενής της 71χρονης γυναίκας.

Το προφίλ του 34χρονου

Συγγενείς και φίλοι του 34χρονου φερόμενου ως δράστη κάνουν λόγο για ένα πολύ κλειστό παιδί, λιγομίλητο και ήσυχο, που ίσως έδινε μάχη με την καταθλίψη.

«Πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ ήσυχο. Ήταν λιγομίλητος και δεν είχε μπλεξίματα με κανέναν. Η μητέρα είχε χρόνια προβλήματα. Το μεγάλωνε μόνη της το παιδί. Ο πατέρας είχε ένα τροχαίο και έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι μας» δηλώνει συγγενής της οικογένειας.

«Είμαστε οικογενειακοί φίλοι και γνώριζα τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του. Ο ίδιος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Η μητέρα του φαινόταν να έχει κάτι, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Σάκης Μπρεντάκης, φίλος και συνάδελφος του 34χρονου.

 .in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: