30 Απριλίου 2023

Συνάντηση του Ζήση Ζάννα με αντιπροσωπεία του ΔΣ της εστίασης

Τα προβλήματα του κλάδου της εστίασης παρουσίασαν στον υπ. Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζήση Ζάννα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων- Ψητοπωλών και Συναφών επαγγελμάτων, Βασίλης Αγιαννίτης και Δημήτρης Καραβίδας.

Από την πλευρά τους οι επαγγελματίες της εστίασης αναφέρθηκαν στα διαχρονικά αιτήματα τους για το ΦΠΑ, τα πάγια κόστη λειτουργίας, το αυξημένο ενεργειακό κόστος καθώς επίσης και από την έλλειψη αγοραστικής δύναμης από τους καταναλωτές.
 
Ο κ. Ζάννας ως ελεύθερος επαγγελματίας και ο ίδιος, με πλήρη επίγνωση της κατάστασης στην αγορά και των προβλημάτων της,  αναφέρθηκε  στο δεσμευτικό πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως η ρύθμιση των χρεών της πανδημίας με διαγραφή μέρους της βασικής οφειλής που δημιουργήθηκαν στην υγειονομική κρίση, την μείωση στην τιμή του ρεύματος, την θεσμοθέτηση ενός βιώσιμου πλαισίου δανειοδότησης των επιχειρήσεων, σταθερή πολιτική στο ΦΠΑ ώστε να μην πλήττονται οι επιχειρήσεις. Ο κ. Ζάννας δεσμεύτηκε για την διαρκή συνεργασία με τον συλλογικό φορέα των επαγγελματιών της εστίασης. Οι εκπρόσωποι του ΔΣ ευχήθηκαν στον υποψήφιο βουλευτή καλή επιτυχία στον εκλογικό του αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: