4 Απριλίου 2023

...έπεσαν οι μάσκες!!!


Γράφει ο Αθανάσιος Γκουντάρας

Επιτέλους πρέπει να μπει τέλος σ'αυτό το θέατρο του παραλόγου, πρέπει να τελειώνουμε μ ‘αυτούς τους απίθανους τύπους που μας κυβερνούν!!


Το τερμάτισαν χθες ξεπέρασαν τον εαυτό τους, μέσα στον πανικό τους δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται, δεν έχουν ιερό και όσιο, στήσανε ένα επικοινωνιακό show για την επανεκκίνηση της γραμμής Αθήνας -Θεσ/νίκης στο σιδηρόδρομο που έδειξε σ ‘όλο της το μεγαλείο την ξεφτίλα, το αίσχος, την αθλιότητα και την εξαπάτηση της κυβερνητικής προπαγάνδας !!
 

Δεν συμπληρώθηκαν ούτε 40 μέρες από την εγκληματική τραγωδία των Τεμπών, δεν σεβάστηκαν ούτε τους 57 νεκρούς και άλλους τόσους αγνοούμενους και στήσανε ένα κακόγουστο πανηγύρι με μηχανοδηγό τον εκπρόσωπο Της ΤΕΡΝΑ Γεραπετρίτη που μπήκε στο τρένο αλλά μέχρι την Οινόη μόνο για την εικόνα!!


Κατάντησαν το Intercity " βοϊδάμαξα" με ταχύτητα 100 km ( μη τους τύχει καμμιά στραβή) όταν σ ‘όλη την σύγχρονη Ευρώπη τρέχουν με 300km!!
 

Για την θλιβερή αυτή παράσταση χρησιμοποίησαν ως πρόθυμους επιβάτες όλως τυχαίως ως κομπάρσους τον Ζαχαρία Σταϊκούρα συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ στον ΟΣΕ ( δεν άλλαξε ούτε το μπουφάν), υποτακτικό του υφυπουργού Παπαδόπουλο και τον συντοπίτη μου Λευτέρη Μωϋσιάδη αναπληρωτή διεθνών σχέσεων της ΝΔ και Διευθυντή επικοινωνίας της ΚΕΔΕ επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη!!
(Ε όχι ρε φίλε Λευτέρη και "μπροστινός " σ'αυτό το θλιβερό show!!)
 

Πιστεύουν ότι θα ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών, ότι θα κοπάσει η καταιγίδα, ότι θα κάμψουν την οργή του κόσμου, ότι θα σταματήσουν την ορμή της νέας γενιάς που ξεσηκώθηκε και βγήκε στους δρόμους και στις πλατείες, το έδειξε περίτρανα η προχθεσινή πρωτοφανή τεράστια συγκέντρωση -διαμαρτυρία στην πλατεία Αριστοτέλους που οι τρόφιμοι της λίστας Πέτσα την παρουσίασαν στα κανάλια ως μια απλή συναυλία!!

Υπομονή λοιπόν για άλλες 47 μέρες !!
21 Μάη τελειώνουμε με το φαύλο καθεστώς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: