15 Μαΐου 2023

1 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

10 & 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
  

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2023, προετοιμάζει σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς του Τουρισμού ένα καλοκαιρινό διήμερο γεμάτο μουσική, χορό, δράσεις για τα παιδιά και πολλά άλλα!
Έρχεται το πρώτο μεγάλο διήμερο καλοκαιρινό event του Δήμου Κατερίνης με δράσεις στην Παραλία, στην Ολυμπιακή Ακτή και στον Κορινό! Στόχος μας είναι αυτό να σηματοδοτήσει τον ερχομό του καλοκαιριού δίπλα στις ακτές μας, να αναδείξει, με κέφι και έμπνευση, σε όλο το πανελλήνιο τη ναυαρχίδα του Τουριστικού Κλάδου της περιοχής μας, να γίνει η αρχή του καλοκαιριού μας και μέσα από αυτή να γεννηθεί ένας νέος θεσμός!
Προσκαλούνται να δηλώσουν επιθυμία συμμετοχής στο πρόγραμμα:
- Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Κατερίνης για την συμμετοχή τους στις μουσικοχορευτικές βραδιές του Σαββάτου και της Κυριακής, 10 &11 Ιουνίου.
- Αθλητικοί Σύλλογοι του Δήμου Κατερίνης και σχολικές αθλητικές ομάδες για την συμμετοχή τους ανάλογα το αντικείμενό τους σε δράσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.
- Σχολές/ομάδες μοντέρνου χορού για τη συμμετοχή τους σε ανοιχτά χορευτικά events
- Φωτογραφικές ομάδες, ερασιτέχνες & επαγγελματίες φωτογράφοι της Κατερίνης για τη συμμετοχή τους σε διαγωνιστική θεματική φωτογραφική εξόρμηση το Σάββατο 10 Ιουνίου την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος.
Επίσης προσκαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα,
- Τουριστικές επιχειρήσεις της εστίασης με δραστηριότητα στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης (Παραλία, Ολυμπιακή Ακτή, παραλία Κορινού) για τη συμμετοχή τους σε project γαστρονομικής διαδρομής στους προορισμούς κατά τη διάρκεια του διημέρου.
- Τουριστικές επιχειρήσεις εμπορίου με έδρα την Παραλία και την Ολυμπιακή Ακτή για τη συμμετοχή τους σε project παιδικού παιχνιδιού.
Τέλος, προσκαλούμε τους συνδημότες μας να δηλώσουν συμμετοχή στην εθελοντική ομάδα που θα υποστηρίξει την διοργάνωση.
 

Το διήμερο 10 &11 Ιουνίου 2023 θα είναι ένα γιορτινό διήμερο για τις ακτές της Κατερίνης! Προτείνουμε σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις που φιλοξενούν την ψυχαγωγία των επισκεπτών μας να δημιουργήσουν ελεύθερα τα δικά τους καλοκαιρινά θεματικά events και αυτά να ενισχύσουν την καλοκαιρινή γιορτή που προετοιμάζει η Αντιδημαρχία Τουρισμού σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς του Τουρισμού στο παραλιακό μέτωπο.
 

Δηλώστε την συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του γραφείου Τουρισμού:
gtourismou.katerini@gmail.com
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και επιλογή ανάλογα με το αντικείμενο των επιμέρους δράσεων της διοργάνωσης.
Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων: ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΪΟΥ 2023
 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Τουρισμού Δ. Κατερίνης
Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» 1 ος όροφος – 25 ης Μαρτίου & Ι. Δραγούμη (γωνία)
Υπεύθυνος: Νικολαΐδης Ευάγγελος
Email: gtourismou.katerini@gmail.com
Τηλ. : 2351 7 72448 / 6938885883

Δεν υπάρχουν σχόλια: