2 Μαΐου 2023

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Η δασκάλα καλεί τους γονείς στο σχολείο για ενημέρωση και έρχεται η σειρά του γύφτου μπαμπά…. «Το παιδί σας είναι πολύ καλό» του λέει η δασκάλα. «Φχαριστώ κυρά ντασκάλα» λέει ο γύφτος. «Όμως στα μαθήματα δεν τα πάει καλά» συνεχίζει η δασκάλα. «Ντηλαντή;;;» λέει ο μπαμπάς. «Για παράδειγμα τον ρώτησα: Πόσα γράμματα έχει η αλφαβήτα; Πόσες ημέρες έχει ο χρόνος; Πόσο κάνει 5+8; και δεν ήξερε να απαντήσει ούτε σε αυτές τις απλές ερωτήσεις». Κάνει νόημα ο μπαμπάς και φωνάζει το μικρό γυφτάκι: «Ντε μου λες ρε: Πόσα γκράμματα έχει η αλφαβήτα;» «20» απαντάει το γυφτάκι. «Πόσες μέρες έχει ο χρόνος;» «Θα χει καμιά ντιακοσαριά» λέει το γυφτάκι. «Πόσο κάνει 5+8;» «15» του απαντά το γυφτάκι. και του λέει ο μπαμπάς: «Και αφού τα ξέρεις ρε βλάκα γκιατί ντεν τα λες στη ντασκάλα;»

Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/daskala-enimarosi/


 Η δασκάλα καλεί τους γονείς στο σχολείο για ενημέρωση και έρχεται η σειρά του γύφτου μπαμπά…

. «Το παιδί σας είναι πολύ καλό» του λέει η δασκάλα. 

«Φχαριστώ κυρά ντασκάλα» λέει ο γύφτος. «Όμως στα μαθήματα δεν τα πάει καλά» συνεχίζει η δασκάλα. «Ντηλαντή;;;» λέει ο μπαμπάς.

 «Για παράδειγμα τον ρώτησα: Πόσα γράμματα έχει η αλφαβήτα; Πόσες ημέρες έχει ο χρόνος; Πόσο κάνει 5+8; και δεν ήξερε να απαντήσει ούτε σε αυτές τις απλές ερωτήσεις».

 Κάνει νόημα ο μπαμπάς και φωνάζει το μικρό γυφτάκι: «

Ντε μου λες ρε: Πόσα γκράμματα έχει η αλφαβήτα;» «20» απαντάει το γυφτάκι. «Πόσες μέρες έχει ο χρόνος;» «Θα χει καμιά ντιακοσαριά» λέει το γυφτάκι. «Πόσο κάνει 5+8;» «15» του απαντά το γυφτάκι. και του λέει ο μπαμπάς: 

«Και αφού τα ξέρεις ρε βλάκα γκιατί ντεν τα λες στη ντασκάλα;»  Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/daskala-enimarosi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: